Andorra ha d'evolucionar

Andorra ha d'evolucionar
Viladomat acusa el Comú d’Encamp d’estar ancorat vint anys enrere. Creu també que el model turístic d'Andorra hauria de canviar el xip per tal de seguir sent atractiu i no perdre pistonada davant d'altres ofertes.

El Director General de SAETDE (Societat Anònima d’Equipament Turístic i Esportiu de la Parròquia d’Encamp), Joan Viladomat, es va lamentar ahir de la poca decisió i predisposició per part del Comú d’Encamp a donar un pas endavant en l’evolució de les pistes d’esquí de la parròquia.

I és que al parer del soci majoritari de la societat explotadora del Pas de la Casa-Grau Roig, hi ha una important "manca de decisió en l’administració i poca definició en els objectius", una indefinició que segons Viladomat, ve donada per un pensament retrògrad que inverteix capital en les estacions apuntant a les necessitats que tenien les estacions d’esquí fa 20 anys. "Es parla en el llenguatge dels anys 50, quan ara les necessitats han canviat, els clients potencials de fa anys, gràcies a les companyies de baix cost, ara viatgen, coneixen món i això per a Andorra es tradueix en una disminució de la satisfacció (per part del client), donat que les pistes del país segueixen oferint el mateix de sempre", comentava Viladomat, argumentant que a Andorra li cal evolucionar, "s’ha d’augmentar la qualitat del servei, no hauria de tenir cabuda que una família, hagi de caminar 15 minuts per arribar a pistes, un cop aparcat el cotxe".

D’altra banda, el Director General de SAETDE va puntualitzar que Encamp està molt per darrera de la seva parròquia veïna, Canillo, on el Comú va aconseguir canviar el xip i evolucionar i ara "ens passen la mà per la cara en molts aspectes i sobretot en matèria d’allotjaments turístics".

Aquest fet, ve donat en gran mesura pel pensament recaptacionista del que el Comú d’Encamp, segons Viladomat, fa gala: "El Comú d’Encamp només pensa en recaptar fons i evidentment així no funcionen les coses. Així els hi va que en pocs anys, la parròquia ha passat de ser un lloc turístic, a una ciutat dormitori i actualment, quasi bé una ciutat fantasma".

L’afer de Coma Estremera

D’altra banda, va voler treure-li ferro a l’afer del telecadira de Coma Estremera, una operació que resta parada des de fa 5 anys i que si bé Viladomat, no l’ha donat per impossible, si que ha perdut tot l’interès i motivació per tirar-la endavant, ja que al seu parer, el Comú encampadà sempre obstaculitzarà el projecte amb impediments de tot tipus. "Realment el problema del telecadira resulta una anècdota, però és un gran exemple de com funcionen les coses al Comú d’Encamp".

Notícia extreta del Diari Bon Dia.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: