Vall Fosca tornarà a canviar d'amos

Vall Fosca tornarà a canviar d'amos
Martinsa promotora inmobiliaria de l'ex-president del Reial Madrid, Fernando Martín, ha llençat una OPA (Oferta Pública d'Accions) sobre la inmobiliaria galega FADESA que està executant el projecte Vallfosca Resort Ski & Golf al municipi pallarés de la Torre de Capdella. L'empresa de Martín ha ofert 35,70 euros per acció, quantitat que deixaría l'operació en un màxim de 4.045,2 milions d'euros.

Martín s'ha assegurat l'éxit de l'operació donat que, en virtud de l'acord assolit, la família Jove, primer soci de Fadesa, es compromet a vendre la participació del 54,6% amb la que compten a la companyía "inclús en el cas de que es presenti una oferta competidora". Ingresaran uns 2.208 milions amb aquesta transacció.

Assegurat el futur del Resort Vallfosca

Entre les activitats més importants de l'inmobiliaria galega destaca la construcció de complexos turístics i residencials, en el cas de les comarques de Lleida el seu principal projecte és el Resort que està executant a la Vall Fosca. Segons van assegurar ahir a La Mañana fonts de Fadesa, el complex "continuarà desenvolupant-se amb total normalitat". "No es preveu cap alteració ni del projecte ni dels terminis d'entrega”, va assenyalar la mateixa font.

Tanmateix, va indicar que, juntament amb els apartaments d'Espui, actualment, ja s'ha iniciat la construcció de la zona esquiable.

Un fet que també va confirmar l'alcalde de la Torre de Capdella, Josep Maria Dalmau, qui va matitzar que ja s'han instal.lat les conduccions soterradas que transportaràn l'electricitat i l'aigua des de Espui fins a les pistes. Tanmateix, l'alcalde va explicar que Fadesa ha endegat la construcció de les pistes i en principi, la data d'inauguració fixada per l'empresa és la temporada 2008/2009.

Dalmau no es va mostrar preocupat pel futur del complex amb el probable canvi d'empresa promotora, donat que "el projecte ja està molt avançat, i no crec que tinguin intenció de paralitzar-lo”.

Al costat de la zona residencial i l'estació, Fadesa ha projectat la construcció d'un camp de golf, una infraestructura, que segonsn l'alcalde, ja està prenent forma i ja "es poden veure els forats distribuits per una gran plana". Únicament, falta la casa club i la depuradora, que també donarà servei a Espui, Aiguabella i a la Central de Capdella. Les previsions són que entri en funcionament a mitjans del 2007.

Respecte a la zona residencial, a Espui quasi estan acabades les 99 vivendes corresponents a una unitat d'actuació, i per la seva banda el complex hoteler encara està en fase de redacció.

Notícia extreta del diari La Mañana.

Artículos relacionados:

  • Per llogar-hi cadires Publicado el 18/08/2011
  • Bravo, Candanchú!! Publicado el 09/04/2008

1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    29/09/2006 09:10
    #1
    els pallars jussa, es mereix una estació¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: