Kama equiparà a l'equip de demostradors

Kama equiparà a l'equip de demostradors
La marca Kama es converteix en proveidora oficial de l'equip de demostradors de l'E.E.E. tal com ja feia amb l'equip nacional d'esquí alpí.

KAMA

La prestigiosa marca de la República Txeca especialitzada en jerseis i gorros de llana, després de patrocinar a l'equip nacional espanyol d'esquí Alpí (RFEDI) durant dos anys, ara vol ampliar el seu patrocini amb l'equip de demostradors de l'E.E.E.

María José Rienda - KAMA

Després d'unes cordials negociacions, KAMA equiparà durant la propera temporada 2006/2007, com jersei i gorro oficial del Demo Team Espanyol al 18é INTERSKI, que es cel.lebrarà del 27 de gener al 3 de febrer del 2007 a l'estació d'esquí de Yongpyong (Pyeongchang Interski Congress Organization - Korea) i als cursos de formació per a professors d'esquí.

A més a més Kama vesteix a l'equip nacional paralímpic d'esquí alpí i al Comité Paralímpic Espanyol.

Carolina Ruiz Castillo - KAMA

KAMA s'està introduint amb força al mercat espanyol mercés a uns productes de màxima qualitat i a que ha sapigut conservar aquest aire una mica retro i una imatge totalment alpina.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: