Repúblika Freeride a Tavascan

Repúblika  Freeride a Tavascan
Els propers 5, 6 i 7 de març del 2010, torna amb força la REPÚBLIKA FREERIDE a Tavascan, lloc de culte dels raiders dels Pirineus. Un any més la petita estació pallaresa viurà el bon rotllo d'aquesta magnífica prova.

Esquiadors, telemarkers i surfers tornaran amb força per poder deixar les seves esteles de neu a les vessants més salvatges de les muntanyes del Pallars. El moment més espectacular serà de nou l’Open Freeride que es realitzarà a les pales més belles i tècniques properes a l’estació.

Però com no tot és competició i a fi de superar l’impressionant ambient viscut a les darreres edicions, es potenciaran les activitats de seguretat amb ARVA i es realitzarà una sortida d’esquí de muntanya pels participants que desitgin anar una mica més lluny.

Repúblika Freeride'09

Per més informació:

verticsbd@verticoutdoor.com
Blog del Republika
tlf: 93 745 03 69

Hi haurà tres opcions dinscripció:

- Inscripció 1: 129€ Inclou: 1 AD, 1 MP, Test de material, clinics, forfait 2 dies, audiovisuals, assegurança de 2 dies, Derby Freeride, Jam Session i sorteig de material.
- Inscripció 2: 75€ Inclou: Test de material, assegurança de 2 dies, clinics, forfet 2 dies, Derby Freeride i Jam Session.
- Inscripció 3: 35€ Inclou: Derby Freeride i Jam Session. No inclou forfets ni assegurança.

Repúblika Freeride'09

Artículos relacionados:

  • Publicado el 01/01/1970

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: