Novetats a Vallnord

Novetats a Vallnord
Després d'una temporada amb alts i baixos peró on es van augmentar lleugerament el número de dies d'esquí venuts tot i la crisi i després d'un estiu amb un creixement del 5% tot i la davallada d'entrada de turistes a Andorra de prop d'un 10% Vallnord presenta les seves novetats de cara al proper hivern.

Arcalís la terra indomable

El sector del freeride torna un any més per oferir un dels millors spots del Pirineu pels amants de la neu, lluny d'aglomeracions i sense oblidar ni als més petits o el debutants aquest any estrena la pista d'iniciació més llarga del país. La renovada àrea de freestyle gestionada per ASP amb un half pipe de mides FIS i un boarder cross. També cal destacar l'ampliació de la terrasa de la Coma per poder gaudir del sol i també cal destacar que a la cadira de la Basera s'instal.larà el sistema magnestick per millorar la seguretat dels més petits de la casa.

Freeride a Arcalís

Arinsal el poble encantat

Renovació total de l'àrea de freestyle i eliminació del half-pipe amb vistes a crear-ne un de nou la següent temporada de cara a aconseguir les proves de Copa del Món que aquesta per falta de temps no s'han pogut aconseguir. S'ha completat la remodelació de la pista Marrades convertint-la en un autèntic retorn a casa amb garantia de neu amb 25 nous canons de neu de darrera generació i l'il.luminació de la pista que s'estrenarà la propera temporada.

Pal el regne de la fantasia

Nova àrea de freestyle d'iniciació per als que es vulguin iniciar al món del freestyle. Tanmateix com a l'àrea més adient per l'esquí familiar també s'han remodelat el Baby Club i parc de neu infantil amb una caracterització de les zones amb el personatge de l'Agustina i el seu món màgic de la neu.

Mapa de pistes

1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    23/09/2009 17:05
    #1
    Sembla que seria fàcil, des de les portelles d'Arcalís, conectar amb el sector d'Arinsal per entre els pics d'Arinsal i Cataperdis, amb un telefàric igual que a Pal i Arcalís. El problema sembla que son els diners, ja que es planteja la possibilitat de que Arcalís deixi VallNord per el gran dèficit que hi ha en el compte de resultats d'Arcalís. (Diari d'Andorra, dies 22 i 23 de setembre 2009)

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: