Novetats a Vallnord 2008/09

Novetats a Vallnord 2008/09
Ahir es van presentar a Barcelona les novetats de l'estació andorrana, després d'una temporada bona que venía d'una desastrossa l'estació ha invertit 10 milions d'euros millorant sobretot serveis de restauració, innivació artificial i amb una de les poques noves cadires que s'han instal.lat al Pirineu aquest hivern que tot just comença a treure el nas a les nostres muntanyes.

A continuació us presentem totes les novetats per aquesta temporada de Vallnord, tot i que algunes ja les haviem avançat ara les tindrem recollides en un únic espai.

Sector Arcalís

Per garantir la qualitat de les pistes durant tota la temporada, a Arcalís s'ha treballat en la millora i ampliació de la xarxa de neu artificial amb 15 canons més repartits entre la pista de la Portella del Mig i la pista de la Basera.

També s'ha remodelat i adequat aquesta temporada la pista blava del Túnel, que canvia el seu perfil a verd, amb què guanya un important espai per als esquiadors debutants. A més, s'han fet millores a la pista de la Portella, amb l'ampliació de la seva part més estreta, per gaudir encara més d'aquest espai esquiable.

També, s'ha incorporat una nova màquina trepitjaneu Leitner, preparada per oferir la superfície idònia per a la pràctica dels esports de neu.

Snow Park d’Arcalís

Ofereix més de 15.000 metres quadrats de superfície per a la pràctica d'aquesta disciplina. Situat a 2.100 metres d'altura, a la pista de l’Abetal, paral·lela a la pista de l’Estadi, l’Snow Park d’Arcalís és apte per a experts i debutants i incorpora aquest any nous mòduls i més espai. Calaixos de totes les dificultats, baranes de doble tub i rectangulars, un Step – Down, un Big Jump o una taula de 5 metres són alguns dels mòduls disponibles en aquest espai dedicat al freestyle.

Sector Arinsal

La novetat més important de la temporada 2008/09 a Vallnord és la instal·lació del nou telecadira desembragable de 6 places “Arinsal. El nou remuntador d'última generació permetrà la unió molt més ràpida del poble d’Arinsal, a 1.550 metres d'altitud, amb el centre de serveis de Comallempla, a 1.950 metres.

D'altra banda, la instal·lació de més canons de producció de neu a la pista de la Pala optimitza la xarxa de neu artificial de l'estació i ja pràcticament té innivació al 100% del Sector Arinsal.

Aquest sector també disposarà d'una nova màquina trepitjaneu de la prestigiosa firma Kassbohrer, amb l'objectiu que el visitant pugui gaudir d'un estat perfecte de les pistes.

Vallnord treballa en aquests moments en el projecte d’innivació total de la pista de Marrades, a Arinsal, que es desenvoluparà totalment per a l'hivern 2009/10. El nou traçat oferirà el desnivell més gran d'Andorra, més de 1.000 metres de descens des de l’Alt de la Capa, a 2.572 metres d'altitud, fins al poble d’Arinsal, a 1.550 metres, i serà esquiable durant tota la temporada.

La Freestyle Area d’Arinsal

Amb més de 40.000 metres quadrats, la Freestyle Area d’Arinsal disposa de diferents espais: el Half Pipe FIS, la zona del Big Jump, la Rail Avenue i la Junior Rails Zone. Una altra de les grans novetats és la inauguració d'un matalàs gegant per assajar trucs i acrobàcies a l'aire amb tota seguretat. Amb 20 metres de llarg i 10 metres d'ample, és una zona ideal per millorar i evolucionar en el freestyle.

Sector Pal

El Sector Pal es reforça amb la inauguració del nou telesquí al Pla de la Tosa, al Pic de Cubil. El nou remuntador duplicarà la capacitat d'esquiadors que desitgin passar del Sector Pal cap al Sector Arinsal, Setúria, o al Coll de la Botella.

També s'han fet millores a la pista del Camí Inferior, des del Coll de la Botella cap al Planell. S'ha ampliat l'espai i instal·lat més canons de neu per enllaçar els sectors d’Arinsal i Pal.

Gastronomia de qualitat

Vallnord disposa d'una àmplia oferta gastronòmica amb 20 punts de restauració repartits pels seus tres dominis esquiables. En destaca el nou restaurant “Crêperie i Gaufrerie” i la incorporació d'una àmplia i selecta carta de vins, caves i xampanys a les bordes de l'estació.

Els tres restaurants més selectes de l'estació, la Borda de Pal, la Borda d’Arinsal i El Racó la Coma d’Arcalís, han incorporat recentment a les cartes una selecció immillorable de vins, caves i xampanys procedents dels millors cellers del món. Un Moët & Chandon, un Marqués de Cáceres Gaudium o un 200 Monges Reserva són alguns dels vins seleccionats.

Com a novetat especialment dirigida als grups, l’autoservei Els Planells incorpora la cuina d'elaboració pròpia. Amb aquest nou servei, l'estació reforça la seva aposta per la gastronomia de qualitat. Una altra novetat és la incorporació d'una barbacoa exterior al restaurant La Coma per a qui vulgui gaudir de carn a la brasa a l'aire lliure.

Aquesta temporada l’Snow Bar, a la terrassa del Panorámix, es converteix en “Crêperie i Gaufrerie” amb una interessant carta de capritxos dolços. A més, s'ha remodelat l’snack-bar restaurant Obélix per millorar-ne l’accés.

Al Sector Pal, a la zona del Planell, s'engega una nova terrassa i “xiringuito” exterior per gaudir del sol i les magnifiques vistes de la zona. El nou espai oferirà una gran varietat de plats amb el pollastre com a principal protagonista.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: