Vallnord acull la primera prova de l’Store Wars

Vallnord acull la primera prova de l’Store Wars
L’Store Wars és una prova per a surfistes que no tinguin un patrocinador directe de marca. El proper 5 d’abril el sector Arcalís de VALLNORD serà l’escenari de la primera prova de l’Store Wars, organitzada per Bonzo. Es tracta d’un concepte nou d’esdeveniment i, com el seu nom indica, serà una “guerra competició” entre les millors botigues del sector representades pels seus surfistes.

Amb l’objectiu d’agrupar les botigues més representatives del sector del surf, del monopatí i del surf de neu de tot l’àmbit nacional, Bonzo, empresa organitzadora de l’Store Wars, coordina amb Vallnord la primera prova del circuit centrada en la modalitat de l’snowboard. Algunes de les botigues invitades són Surf 3, La Vida, Daktak, 540, Surfing, Novalbos, Tactic, Neway, La general Surfera, 1080, Line Air, Zona Skate i Kilvil.

Les botigues hauran d’enviar 2 dels seus millors surfistes per competir en una prova de Freestyle Slope Style i l’equip guanyador s’endurà un premi. El nivell tècnic dels mòduls serà entre mitjà i alt ja que la prova no va destinada a principiants. Els mòduls constaran de 2 trampolins mortals i 2 rails col·locats en línia estratègicament.

L’Store Wars és una prova per a surfistes que no tinguin un patrocinador directe de marca; per això, només s’acceptaran surfistes que tinguin una botiga com a patrocinador. El que es pretén amb aquesta iniciativa és oferir una opció a tots els surfistes que són bons però que no han tingut l’oportunitat de demostrar-ho ni d’arribar a un patrocinador directe.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: