Tot a punt per l'Andros

Tot a punt per l'Andros
El circuit del Pas té 15 centímetres de gel per al Trofeu Andros, que l’andorrana Aurèlia Martí confia disputar amb l’Astra. 15 centímetres de gel tenia ahir el traçat del Grandvalira Circuit, que ha vist com el fred dels últims dies ha permès fer el gel i mantenir-lo en perfecte estat per acollir divendres i dissabte la mànega de l’Andros. El circuit s’està acabant de posar a punt, cosa que també han d’aconseguir els mecànics de l’equip Saintéloc amb l’Astra d’Aurèlia Martí, molt malmès per un xoc múltiple a Val Thorens.

"Estem contents perquè el fred de les últimes nits ens ha permès treballar el gel i poder-lo mantenir bé durant el dia. El traçat té 15 centímetres de gruix i crec que no patirem per l’Andros." El director de l’Automòbil Club d’Andorra (ACA), Toni Sasplugas, mostrava d’aquesta manera la seva satisfacció pel desenvolupament divendres i dissabte vinent de la mànega andorrana de l’Andros.

La competició, que es va estrenar amb molts problemes per la manca de gel el cap de setmana passat a Val Thorens, serà per primera vegada gratuïta i tindrà com a novetat també l’ampliació de la zona destinada al públic: "Hem fet una zona nova per al públic de 400 metres i amb barana que doblarà la longitud actual. Tant de bo que la gent s’animi i pugi al circuit a veure l’espectacle".

Si l’ACA està tranquil per al desenvolupament de l’Andros –fa uns dies hi havia preocupació per la manca de neu i sobretot de fred– no pot dir el mateix l’única representant andorrana a la competició. Aurèlia Martí va veure diumenge com el seu Opel Astra, conduït pel segon pilot, Ludovic Gherardi, es veia involucrat en un xoc múltiple que deixava el vehicle molt malmès.

Trofeu Andros a Val Thorens

"La veritat és que no vaig voler ni veure com havia quedat. L’Astra va rebre pel davant i pel darrere en un accident en què es van veure implicats els tres cotxes de l’equip. Han quedat tots molt tocats. Els mecànics hauran de treballar de valent i confio que el puguin tenir preparat per dimecres a la nit, que és quan vénen cap a Andorra". La jove pilot andorrana, que va ser 31a en el debut a Val Thorens, no vol ni pensar que no estigui a punt per a la cita andorrana del trofeu, justament la que més li interessa: "Confio en la gent del Team Saintéloc. Sempre han treballat bé. De tota manera, ara han de reparar els tres cotxes, que han quedat molt tocas, i el temps ens cau al damunt. Per mi, sempre és especial córrer a Andorra davant dels meus patrocinadors i de la gent que conec."

Notícia extreta del Diari d'Andorra.

2 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    12/12/2006 17:57
    #1
    A mí m'han enredat per anar-hi i de passo pujar a alguna pista... O potser els he enredat jo amb l'excusa de l'andros... jeje

    Ja us faré arribar fotos

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

  • #2
    Fecha comentario:
    12/12/2006 18:08
    #2
    Doncs les esperaré amb candeletes :) , jo aquest any no hi podré anar :(

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: