Raich impossa la seva llei

Raich impossa la seva llei
El llampec del Pitz ha sumat la seva primera victòria de la temporada en que defensa el títol de la general, l'armada austriaca segueix trepitjant fort en aquest començament, si ahir era Marlies Schild avui ha estat el torn del seu xicot Benni Raich.

L'austriac Benni Raich no ha donat cap respir als contrincants i s'ha impossat a les dues mànegues de la cursa, amb una superioritat quasi insultant, a la primera Giorgio Rocca, l'altre gran favorit, ha quedat a nomes 0,03 segons de Raich, peró a la segona ha cedit 0.74 segons que l'han relegat a la tercera plaça final, quedant entre els dos màxims favorits els suec Markus Larsson.

Marlies Schild i Benni RaichTot just vint-i-quatre hores després de que Schild liderés un podi totalment austriac, Raich ha aconseguit la segona victòria per a l'esquip austriac a l'estació lapona de Levi, desmostrant així un cop més el domini austriac en el món de l'esquí.
"Ha estat una gran festa familiar," deia pletòric Raich, "És molt bonic guanyar així avui després de que Marlies ho fes ahir. Tenía clar que estava molt ben preparat per l'eslàlom." Hi haurà celebració a la tornada: "Marlies volarà amb mi i a l'avió ho podrem celebrar junts. És molt maco."

L'austriac suma així la seva victòria número 24 a la Copa del Món que no es mostrava gaire satisfet amb la seva primera baixada, tot i marcar el millor temps peró deia que a la segona ho havia donat tot i que li havia sortit molt bé, de nou marcant el millor temps. "A més a més és important agafar el liderat de la Copa del Món."
Raich ha superat la pressió imposada pel suec Larsson que ha fet una segona baixada molt bona que Rocca no ha pogut superar, i tot i aixó ha fet una baixada quasi perfecta que li ha valgut el millor temps de la segona mànega tot i que la pista es deteriorava darrera de cada esquiador.

Benni Raich a Levi (Foto: AP)

Raich ha marcat un temps d'un minut i 42,13 segons, 0,62 menys que Larsson, que a la primera mànega ha estat a punt d'èsser sancionat per haver-se saltat una porta, i 0,77 segons per sota de Rocca. El francés Stephane Tissot ha fet un magnífic quart lloc mentre que el també austriac Rainer Schönfelder ha fet cinqué. Un dia molt feliç també per al jove suec Jens Byggmark, de nomes 21 anys i que s'ha fet amb la seva millor classificació en Copa del Món signant una sisena posició.

Peró la part més amarga de la cursa ha estat per a Bode Miller, desqualificat després de signar el 39é lloc a la primera mànega a la seva estrena amb Head, Miller ha quedat perplex al veure el seu temps al creuar la meta, dos segons més lent que el guanyador Benni Raich. El seu company d'equip Ted Ligety que corria lesionat tampoc ha passat el tall tal com Ivica Kostelic, que s'ha saltat una porta i ha caigut.

El favorit local Kalle Palander ha permés que els finessos celebressin alguna cosa amb una segona mànega espectacular, peró que només l'hi ha permés ser onzé, un lloc prometedor si tenim en compte la delicada lesió al genoll que va patir a les finals de l'any passat.

Podeu consultar totes les dades de la cursa a aquest PDF penjat a la plana de la FIS.

I no us oblideu que en qualsevol moment podeu consultar el nostre calendari de la Copa del Món 2006/07. La propera cursa serà la del debut de Rienda en aquesta Copa del Món a Aspen el proper dia 25.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: