Renovació de l'eix Vic-Ripoll

Renovació de l'eix Vic-Ripoll
Comencen les obres de desdoblament de la carretera entre Vic i Ripoll, la previsió és que s'acabin les obres al voltant de juny de 2009.

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques va començar ahir dimecres les obres de desdoblament de la carretera que uneix les ciutats de Vic i Ripoll, amb una inversió de 290,7 milions d'euros. Els treballs van començar a la futura variant de les Masies de Voltregà, amb les tasques de desbrossament i desviament dels serveis afectats. És previst que els treballs a tot l'eix viari s'acabin a mitjan any 2009.

L'eix Vic-Ripoll, de gairebé cinquanta quilòmetres de longitud, es construirà sobre l'actual carretera C-17, que uneix de sud a nord Vic i Ripoll, tot seguint en gran part la vall del riu Ter. La nova autovia estarà formada per dos carrils de 3,5 metres d'amplada per sentit de circulació i vorals exteriors de 2,5 metres. Una mitjana de tres metres i un voral interior d'un metre separaran els dos sentits. En bona part del recorregut, s'aprofita la plataforma actual de la C-17 i els desdoblaments es fan per un costat o un altre de la via, en funció de la morfologia del terreny, alhora que s'adapten els enllaços existents. Quant a estructures, amb l'autovia es construiran vuit túnels i tres viaductes.

Notícia extreta de VilaWeb.

Artículos relacionados:

  • La Cerdanya i el Ripollès reclamen el túnel de Toses Publicado el 25/11/2005

3 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    13/10/2006 02:19
    #1
    Una altre carreteres de curves que es perd... i despres el tunel de la collada... Hi haurà gent que estigui dacord però si s'ha d'anar a la montanya s'han de fer carreteres com a tal no autopistes.

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

  • #2
    Fecha comentario:
    13/10/2006 02:57
    #2
    Mira que ets poc dominguero tu!!! ;-)

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

  • #3
    Fecha comentario:
    17/10/2006 03:16
    #3
    G60BCN jo no estic d'acord amb el túnel de Tosses, però si t'ho mires amb bons ulls, hi haurà menys gent per La collada, i a més els autocars, caravanes, etc., aniràn pel tunel.

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: