Forfets de Vallnord amb descompte

Forfets de Vallnord amb descompte
Vallnord mantindrà el 10% de descompte en els forfets de temporada fins la Fira d’Andorra (24 d'octubre) per a no residents, els preus per residents andorrans i de l'Alt Urguell seràn els mateixos que la passada temporada. En breu ja es podràn a la plana web de l'estació, fins llavors es poden adquirir a les oficines de turisme de la Massana i d'Ordino.

Vallnord tanca aquest dimarts la venda de forfets de temporada als Crazy Days de Pyrénées. El bon resultat de les vendes, que superen amb escreix les de la temporada passada, ha fet que Vallnord mantingui, fins la Fira d’Andorra, el 10% de descompte en els forfets de temporada de no residents i el preu de l’any anterior per als residents d’Andorra i l’Alt Urgell. Els forfets es podran adquirir, a partir de dijous, a les Oficines de Turisme d’Ordino i La Massana.

La venda de forfets de temporada als Crazy Days de Pyrénées ha estat més elevada que la temporada anterior i ha demostrat que els clients valoren positivament les promocions especials que són favorables a la seva economia. És per això que Vallnord mantindrà aquests preus reduïts fins el tancament de la Fira d’Andorra, el proper 24 d’octubre.

Recordar que la tarifa d’adult és de 450 € i la d’adult fidel és de 418,50 €. Un descompte que s’aplica també a la franja dels joves (de 12 a 17 anys), als infants (de 6 a 11 anys) i als jubilats (a partir de 65 anys). Pel que fa als residents andorrans i de l’Alt Urgell, aquests podran adquirir el forfet al mateix preu que l’any anterior.

Oficines de turisme

A partir de dijous, els forfets de temporada es podran adquirir a les Oficines de Turisme d’Ordino i la Massana, en el seu horari habitual. A més a més, properament s’habilitarà la venda on-line a través de la pàgina web corporativa de Vallnord: www.vallnord.com.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: