Guerrilla freestyle amb DC Warriors 2010

Guerrilla freestyle amb DC Warriors 2010
Aquest divendres i dissabte se celebrarà la segona edició del DC Warriors a La Molina amb la novedosa participació d'snowboarders amateurs a méss dels millors professionals entre els que veurem a Roc Sagristà o Carlos Manich. Donaran el tret de sortida els equips amateurs de les botigues triades per DC amb un slopestyle el divendres i el dissabte serà el torn dels riders professionals. També hi haurà exhibició de jibbing i festa nocturna.

DC Warriors arriba a La Molina el 26 i 27 de febrer per a protagonitzar una sana lluita entre botigues (les bandes) i els seus riders (warriors) que es veuran les cares al millor dels ambients fomentant l'amistat i la diversió sense perdre l'esperit competitiu. El divendres 26 se celebrarà la prova de freestyle slopestyle a la zona d'Alabaus on participaran els riders amateurs de les deu millors botigues de tota Espanya seleccionades per DC.

Premis botigues amateur:

1ª classificada ' Viatge d'un cap de setmana a l'Area 43 (a algún dels snowpark DC a Aústria o França) amb hotel, viatge i forfets pagats.
2ª classificada ' Taula d'snowboard DC per a cada rider
3ª classificada ' Selecció de roba DC (tècnica-street)

Però el millor premi és que cinc dels riders amateurs que participin es veuran les cares emb els professionals. Efectivament, els riders de l'equipo pro de DC, format entre d'altres por Roc Sagristà, Fran Massaguer, Carlos Manich i Dani Sastre, escolliran a cinc amateurs per a que competeixin a l'exhibición professional del dissabte on es veuran trucs increïbles a més d'optar al "Prize Money" de 4.500 € que es dividirà entre els tres guanyadors:

1r classificat ' 2.000€
2º classificat ' 1.500€
3r classificat ' 1.000€

Les jornades es completaran amb una exhibició de jibbing a l'aire lliure que tindrà lloc el divendres per la tarda davant de les guixetes de La Molina on es farà una barbacoa, animació musical, es repartiran regals DC i es premiarà amb con 300 € al rider que faci fondre el gel amb el millor truc, la festa acabarà el dissabte a la nit a Puigcerdà.

DC Warriors'09

Programa DC Warriors 2010
divendres 26 de febrero
- 11:00h ' competición snowboard freestyle de botigues amateur.
- 18:00h ' fiesta Jibbing DC en las taquillas de La Molina.
dissabte 27 de febrero
- 11:00h ' competición snowboard freestyle para profesionales.
Equipos participantes

Amateur - botigues
Sothstar, Statik, Project Park, Lien Air, 1080, La Vida, La General Surfera, Antidot, Ona, Slider.

Equipo Pro DC Warriors
Roc Sagristà, Fran Massaguer, Fer Natalucci, Pepe Sánchez, Javier Lasagabaster, Kike Carcelén, Dani Sastre, Carlos Manich, Fali Sotomayor, Mati Radelli, Nico Natalucci, Facundo Vial, Alex Martín, Christian Ordoñez, Rubén Salinas, Mati Fuentes, Javier Hidalgo.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: