Vallter acull aquest dissabte la Kamikasse

Vallter acull aquest dissabte la Kamikasse
La Kamikasse que sol ser la prova inaugural del calendari de la Lliga Catalana d'Snowboard acollirà aquest any la prova final, degut al mal temps del passat 7 de febrer la prova es va haver d'ajornar i es disputarà aquest proper dissabte. La prova apart de ser de la Lliga Catalana és Open per tant no cal estar federat per apuntar-s'hi (Tot i que caldrà una llicència especial per correr).

Finalment i després de ser ajornada el passat 7 de febrer els snowboarders tindran cita a Vallter 2000 el proper dissabte 4 d’abril. Es durà a terme la 13ena edició de la competició Kamikasse, una prova federada i open a la vegada: puntua per la XIV Lliga Catalana de Snowboard i per la I Copa Cat Open de Snowboard Global Rider. Una cursa que normalment donava inici a la lliga i degut a que es va haver d’anul·lar, en aquesta ocasió la conclourà.

La competició, combi: Banked Slalom (slalom amb peraltes) però en format de SBX (Snowboard Cross), es converteix en una festa ja que a més de la part esportiva, se celebren un seguit d’actes socials i esportius complementaris.

Claudia Torroellas, edició 2007
Claudia Torroellas a l'edició del 2007

Programació:

- Divendres 3 d’abril:
A les 19:30 h: reunió de caps d'equip i sorteig de dorsals i lliurament de forfets de competició al local superior del Casal de Camprodon.
- Dissabte 4 d’abril:
De 08:30 a 09:45h.: Inscripcions, entrega de dorsals i forfets de competició a l'oficina de carrera situada a dins l’edifici d’informació de l’estació.
De 09:30 a 10:45h.: Reconeixement i entrenaments.
A les 11:00h.: Inici classificatòria per temps (només una manega).
A les 13:00h.: Eliminatòries i finals.
A les 15:00h.: Lliurement de trofeus i sorteig de regals entre tots els participants.

Actes socials: (dissabte 4 d’abril)

Una vegada finalitzada la prova a l’Snowpark de Vallter 2000: Costellada Rib Session.
Jam session, costellada, música i regals!
Oberta a tothom! (preu aprox. 6-7 euros)
I a la nit... Costellada Party al Pub 2000.
Inscripcions al parc el mateix dia.

Inscripcions a la cursa:

- Federats: mitjançant els clubs i l’extranet de la FCEH (fins el dijous 2 d’abril a les 19:00h.)
- Categoria Open: per mail a lasurfera@hotmail.es, comercial@vallter2000.com i activitat@fceh.org (es tramitarà una llicència de dia amb un cost de 10,00 euros; inscripcions obertes fins el mateix dissabte 4 a les 09:45h.)
El preu de la inscripció és de 20,00 euros, el preu del forfet competició infantil de 21,00 euros i adult 23,00 euros.
Organitza: Club La Surfera Gironina, Vallter 2000 i el Comitè de Snowboard de la Federació Catalana d'Esports d'Hivern amb la col·laboració de Pub 2000, Disco P3, Mormaii, Atomic Snowboards i Ride Snowboards.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: