Arcalís obert fins el 3 de maig

Arcalís obert fins el 3 de maig
Vallnord va obrir la temporada d’hivern el passat 22 de novembre, anticipant-se a la data prevista. Avui Vallnord anuncia el tancament esglaonat de la temporada, que es mantindrà oberta fins al mes de maig. D’aquesta manera, els sectors Arinsal i Pal tancaran, tal com estava previst, el 19 d’abril, mentre que Arcalís ho farà el 3 de maig i amb preus especials per atreure els usuaris a gaudir d'aquests dies de primavera amb bons gruixos de neu.

El sector Arcalís de Vallnord gaudeix d’unes condicions excepcionals de neu gràcies a la seva orientació nord i als gruixos de neu acumulats al llarg de la temporada, que es mantenen en condicions òptimes per a la pràctica dels esports de neu. És per això que el Consell d’Administració de Vallnord ha pres la decisió de tancar els tres sectors de forma esglaonada, adaptant l’oferta de l’estació a les condicions de neu.

Davant d’aquesta situació, insòlita en els darrers anys, Vallnord proposa unes noves tarifes que seran operatives després de Setmana Santa. Així doncs, tots els infants fins a 11 anys podran esquiar gratuïtament a Vallnord a partir del dilluns 13 d’abril. A partir del 19 d’abril, i fins al 3 de maig, el preu diari del forfet per als adults a partir de 12 anys serà de 18 euros, el 50% del preu actual.

Amb aquestes condicions Vallnord tancarà la temporada en plena primavera fent una valoració molt positiva gràcies a les contínues precipitacions que han permès viure una de les temporades més llargues dels darrers anys. Cal recordar, a més, que, un cop tancada la temporada hivernal, Vallnord es posarà en marxa per acollir, del 15 al 17 de maig, la Copa del Món de BTT UCI i per obrir la temporada d’estiu el 6 de juny.

Acord amb la FAE

Després de l’anàlisi quantitativa i qualitativa de la situació actual, i davant les bones condicions d’Arcalís, Vallnord ha signat un acord amb la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) per tal que els equips nacionals puguin continuar els seus entrenaments al sector des del 3 de maig fins a final de mes. D’aquesta manera, els esportistes no s’hauran de desplaçar als Alps com era habitual.

Tarifes especials

Els infants (fins a 11 anys) esquiaran gratis a partir del 13 d’abril.
El preu diari del forfet per a adults (a partir de 12 anys) serà de 18 euros a partir del 19 d’abril.

Estat d'Arcalís aquest passat cap de setmana
Així estava Arcalís aquest cap de setmana

Teniu més fotos del Metalian al nostre fòrum

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: