Digues la teva al Centenari

Digues la teva al Centenari
Aquest any com ja sabeu s'està cel.lebrant el Centenari de l'esquí al nostre país, apart de les activitats més espectaculars com les Copes del Món a la Molina o les exposicions del CEC o de Vall de Núria la Federació Catalana d'Esports d'Hivern vol donar un espaï de participació a tots aquells que formem part d'aquests cent anys d'esquí a Catalunya.

Converteix-te en testimoni del Centenari de l’esquí a Catalunya

Una de les activitats que s’han programat per a commemorar el Centenari és el recull de testimonis de totes aquelles persones que vulguin formar part d’aquesta gran història dels 100 anys d’esquí a Catalunya.

Per aquest motiu s’ha obert un espai a la web de la Federació Catalana d’Esport d’Hivern (FCEH), dins la secció del Centenari, on es publicaran totes les històries d’aquelles persones que vulguin enviar el seu testimoni relacionat amb el món dels esports d’hivern. La suma de totes les vivències constituirà un document irrepetible al que ja s’hi han volgut implicar personalitats com Joaquim Bofill, ex-president de la FCEH, Jordi Pujol o Joan Antoni Samaranch.

Converteix-te en testimoni del Centenari de l’esquí a Catalunya enviant les teves vivències a info@fceh.org o bé truca al 934 155 544. Més info: www.fceh.cat

1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    25/03/2009 23:35
    #1
    :) :)

    una buena iniciativa.

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: