Preus baixos a Vallter

Preus baixos a Vallter
Amb l'arribada de la primavera l'estació gironina prepara importants descomptes per als forfets, així el forfet de dia passarà a costar 22 euros pels adults i 16 pels més menuts de la casa. Tot un ventall d'activitats us esperen a l'estació ripollenca que a la primavera mercés a la seva alçada conserva bé la neu.

A Vallter es preparen per rebre la primavera i per això han volgut crear una nova promoció que podran gaudir tots aquells que pugin a l’estació, de dilluns a divendres, aquest mes de març. Es tracta del forfet Escapada Primavera. Es vendrà a partir del dia 16 i els preus dels forfets quedaran:
- Infantil: 16 euros
- Adult: 22 euros
- Veterà: 10 euros

La primavera arribarà enguany a Vallter amb bons descomptes però sobretot amb bons gruixos de neu que permetran allargar la pràctica de l’esquí i totes les activitats de Vallter 2000.

Els amants de l’esquí o l’snow poden practicar el seu esport preferit en unes pistes amb magnífiques condicions. Baixar pel Xalet a primera hora i després d’un bon esmorzar és un autèntic plaer. A mig matí, és el moment dels descensos per les pistes encarades cap al sud com La Xemeneia on aquelles hores el sol toca de ple. A partir de migdia, la millor neu es troba a la zona de Barquins. Aquest també és un bon moment per gaudir d’algunes novetats que s'han posat en marxa aquest any com ara l’Snowpark accessible per a qualsevol rider. Està situat a la part baixa de l'estació just al costat de la pista verda de Morens II i a sobre del Jardi de Neu. A dia d’avui compta amb 7 mòduls, repartits en dues línies: una de verda per a debutants i una de vermella per a experimentats.

La tarda és ideal per divertir-se amb una altre novetat: l’ampliació de la zona de parc lúdic. Aquest inclou les noves instal·lacions dels tubbys, el tobogan de muntanya gegant per baixar lliscant amb pneumàtics. L’activitat està pensada perquè la practiquin tant grans com petits. Ideal per gaudir amb tota la família o amb els amics.

Una alternativa pels que no esquien i una bona manera d’acabar la jornada pels que han esquiat durant el dia. Abans d’acabar la jornada, és l’hora de descansar prenent el sol a les gandules de la nova zona de solàrium, situada al costat de la cafeteria, just a sobre el pàrquing.

A mesura que la tarda va acabant, és moment que els esquiadors o snowboarders enfilin cap a les Marmotes per veure la magnífica posta de sol i acabar el dia fent la última baixada per la Pista del Xalet, ja de nit.

2 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    13/03/2009 19:11
    #1
    Un bon dia , una bona estació , bones vistes i bon preu.. què més volem??

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

  • #2
    Fecha comentario:
    15/03/2009 09:55
    #2
    pues si,se puede pedir mas:que abra el puente de mayo.Si lo hace yo subo los tres dias el primero.¿quien se apunta? :) :+:

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: