Grandvalira acumula ja 3 metres de neu

Grandvalira acumula ja 3 metres de neu
Les últimes nevades caigudes durant la setmana i les previsions de sol apunten a un cap de setmana amb condicions excepcionals per la pràctica dels esports d’hivern al Pirineu si el vent ens respecta una mica que sembla que si serà un cap de setmana memorable.

Les nevades s’han succeït durant tota la setmana a Grandvalira, pel que les excel·lents condicions que manté el domini durant tota la temporada s’han millorat encara més amb neu fresca i gruixos que arriben fins als 3 metres a les cotes més altes. Les previsions per a demà dissabte i pel diumenge apunten a cels assolellats i temperatures agradables, pel que el cap de setmana presentarà unes condicions més que òptimes pels esquiadors i snowboarders que s’apropin a Grandvalira.

Grau Roig - 6 de març de 2009

Amb aquestes últimes nevades, el domini encara el quart mes de temporada amb unes condicions immillorables. L’estació ha obert avui de forma parcial les seves instal·lacions degut a les fortes ràfegues de vent que es situen entorn als 60-100 km/h. A hores d’ara, només les cotes més baixes funcionen amb normalitat, amb 39 pistes obertes del total de 110 (35% de l’estació). Els remuntadors de les cotes més altes i el Funicamp no estan en funcionament. No obstant, tots els serveis d’escola i restauració de les cotes més baixes funcionen amb normalitat.

Soldeu - 6 de març de 2009

De cara a demà dissabte s’indica una disminució de les ràfegues de vent, pel que es preveu l’obertura del 100% del domini. Les previsions meteorològiques apunten un temps assolellat i un lleuger ascens de les temperatures a pistes (entre els 9º i 14ºC de temperatures màximes), pel que es pronostica un cap de setmana amb molt bones condicions per la pràctica dels esports de neu.

Visita les webcams de Grandavalira o la nostra secció de càmares.

1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    09/03/2009 10:11
    #1
    a Boi i Baqueira ja fa temps que passen dels 3 metres!!

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: