Tot a punt per la Copa del Món

Tot a punt per la Copa del Món
S'acosta la Copa del Món d'Snowboard a la Molina i tot està a punt per a una nova prova per a la degana de les estacions, tal com ja ho van ser les proves d'alpí i les de discapacitats s'espera un nou èxit que refermi encara més la valenta aposta de l'estació per la competició del més alt nivell i de passada de posar a Catalunya al mapa dels esports d'hivern a nivell mondial.

El proper dimarts començaran a La Molina els entrenamente per a les tres proves que es disputaran a l'estació: un boardercross (Divendres 13), un halfpipe (Dissabte 14) i un eslàlom paral.lel (Diumenge 15) i com sempre Malalts de Neu hi serà per portar-vos la notícia amb el nostre punt de vista d'aquestes proves de la Copa del Món d'snowboard.

Les proves es disputaran entre els estadis dels Alabaus: Superpipe i boardercross i l'eslàlom paral.lel a l'estadi Cerdanya-Catalunya, així que ja sabeu, no us perdeu l'oportunitat de veure i viure en primera persona l'ambient d'una nova Copa del Món a la Molina que aquest any en celebra tres i a més aquesta és nomes un petit tastet del que podrem viure el 2011 amb els Campionats del Món que s'hi disputaran a l'estació catalana.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: