Port del Comte obre dissabte

Port del Comte obre dissabte
L'estació del Port del Comte mercés a les baixes temperatures que han permés fabricar prou neu per assegurar disset quilòmetres esquiables repartits en setze pistes. Amb gruixos d'entre 30 i 50 cms de neu. Així doncs s'avança una setmana la data d'obertura prevista per l'estació.

Port del Comte avança el començament de la temporada 2008/09 i aquest cap de setmana obrirà parcialment les seves instal·lacions. L'estrena es farà amb un total de setze pistes obertes, disset quilòmetres esquiables i amb uns gruixos de 35 a 50 centímetres de neu, segons ha explicat Alfons Ferrer, director de l'estació. Des de l'estació també s'ha indicat que mercés a les darreres nevades i el fred que ha fet s'ha pogut produir força neu artificial que permetra garantir una 'bona esquiada'. D'aquesta manera, Port del Comte ha decidit avançar una setmana l'obertura de les seves instal·lacions ja que en un principi tenia previst obrir el cap de setmana de la Puríssima.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: