Objectiu: 1,3 milions de dies d'esquí

Objectiu: 1,3 milions de dies d'esquí
Aquest és l'objectiu que s'han fixat les estacions lleidatanes per aquesta temporada que començarà per a totes ja en breus dies. Aquest cap de setmana obrirà Vaquèira mentre que Boí Taüll i Gran Pallars amb gruixos força importants obriran els propers dies, a Boí Taüll si la neu acompanya volen tancar ben entrat el mes de maig.

Les onze estacions d'esquí del Pirineu de Lleida esperen rebre aquesta temporada 1,3 milions d'esquiadors, xifra que se situaria en la mitjana dels darrers anys quan han passat per les estacions lleidatanes entre 1 i 1,5 milions d'esquiadors.

L'impacte econòmic que deixaran es calcula que se situarà al voltant dels 280 milions d'euros després que les estacions hagin invertit aquest any 18 milions per millorar les seves instal·lacions. Amb les primerenques nevades, la temporada es presenta com la més llarga de la historia amb 170 dies d'esquí ja que Baqueira Beret ja va obrir portes mentre Boí Taüll Resort calcula tancar el 10 de maig amb la nova proposta d'esquí de primavera.

De la seva banda Gran Pallars obrirà les seves instal.lacions el 3 de desembre amb uns gruixos d'entre 20 i 70 cms.

Notícia extreta del Diari Bon Dia.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: