Boí-Taüll obrirà al desembre amb més reserves

Boí-Taüll obrirà al desembre amb més reserves
L'estació de Boí-Taüll va emetre ahir un comunicat per sortir al pas d'algunes informacions aparegudes a alguns mitjans sobre el possible traspàs per part del propietari del complex hivernal, l'empresa Nozar, a la Generalitat. Al comunicat l'estació assegura que tot i estar participada per Nozar SA, es considera una empresa amb activitat i vida pròpia i en cap moment es planteja una situació de canvi, afegint a més que la marxa de la companyía és l'habitual, i que els manteniments preventius i normatius de les pistes ja són enllestits per a poder obrir al públic el proper 6 de desembre. El comunicat també destaca que a nivell comercial, el canvi d'estratègia del darrer any per part de l'estació permet tenir ja assegurades en aquests moments més reserves que la temporada passada.

Al fil d'aquest comunicat, el conseller delegat de Boí Taüll Resort, Jordi Sabaté, va manifestar que l'estació no té notícia de que hi hagin hagut contactes entre Luis Nozaleda i la Generalitat i que en qualsevol cas l'estació té viabilitat per sí mateixa al marge de la delicada situació finançera de Nozar. Per la seva part, l'alcalde de la Vall de Boí, Joan Perelada, va dir ahir, després de parlar amb Luis Nozaleda, propietari de Nozar, que aquest li ha assegurat que no hi ha hagut converses amb la Generalitat per al traspàs de l'estació al Govern i que les informacions aparegudes són falses i han creat una alarma innecesària.

Cal recordar que des de que es fes pública fa messos la delicada situació finançera de Nozar, que abans del proper 31 de gener ha de donar conta de si té la liquiditat econòmica per a seguir al front de Boí-Taüll, es van disparar els rumors sobre possibles compradors de l'estació: la Generalitat (en principi no interesada en gestionar més estacions), una empresa francesa, una empresa rusa i fins i tot s'ha parlat de la Caixa (mitjançant Colonial). De moment tot són especulacions i el desenllaç es coneixerà ben aviat, donat que, segons fonts pròximes a Nozar, Luis Nozaleda té previst oferir una roda de premsa per clarificar d'una vegada per totes el tema.

Per la seva banda, el delegat del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Víctor Orrit, va dir que el Govern “no té cap interés ni intenció, ni contempla l'adquisició de l'estació d'esquí de Boí-Taüll”. Orrit va afegir que tampoc se'ls hi ha ofert l'estació i que l'objectiu del Govern no és quedar-se amb estacions d'esquí i que el seu interés és que complexos com els de Port Ainé o Espot Esquí, ara a les seves mans, tornin al sector privat una cop sanejades.

Notícia extreta del diari La Mañana.

Artículos relacionados:

  • Boí Taüll busca sol.lucions Publicado el 02/11/2008
  • Bulo: Boí-Taüll ... en venda!! Publicado el 20/10/2008

1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    22/10/2008 17:51
    #1
    Home, ja esta bé de pendre el pèl a la gent,que vol dir sanejades? que hem de pagar la festa entre tots?

    que facin funcionaris a tothom del Pirineu i acabem abans,

    no si la culpa la té l'ós, uuuhuhuu quina por

    PD Ja tinc una solució que, l'ajuntin amb Vall Fosca Resort

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: