Tres forfets nous a Masella

Tres forfets nous a Masella
Les estacions d´esquí de la Cerdanya han tancat aquest cap de setmana la temporada d´estiu i encaren la recta final en la preparació de la temporada d´hivern. En aquest sentit, l´estació de Masella ja ha anunciat les principals novetats per a la nova campanya, entre les quals hi ha noves fórmules d´abonaments. L´estació ha anunciat la intenció d´obrir la temporada el 23 de novembre i tancar-la el 3 de maig.

Entre les novetats, el camp de neu oferirà un forfet transferible, de manera que podrà ser usat per més d´una persona, amb una validesa de vuit dies, siguin consecutius o alterns, per un preu de 240 euros. Aquesta nova fórmula resol les necessitats, per exemple, de famílies els membres de la qual no poden esquiar junts. Igualment, l´estació ha preparat dos abonaments nous més, un de temporada de sis dies, que permetrà esquiar tots els dies de la setmana excepte el dissabte, que és el dia de més afluència de visitants, i un altre tan sols dels diumenges. Segons els responsables de l´estació, el de sis dies la setmana s´amortiza en deu dies d´esquiada i el dels diumenges en set. Més enllà d´aquestes noves fórmules, també s´oferirà el clàssic forfet de temporada, que segons Masella s´amortizarà en 13 dies d´esquí i costarà 575 eruos amb un descompte de 80 euros si s´adquireix abans del 23 de novembre, l´inici de la temporada.

Quant a instal·lacions, Masella encara la nova campanya amb la renovació dels accessos, que hi estan fent el minsiteri de Foment i el departament de Política Territorial, i que redibuixa unes carreteres GI-404 i GI-400 més amples i més segures. Igualment, durant l´estiu ha renovat una part de la xarxa de canons de neu per tal de tenir més capacitat de producció i, alhora, reduir el consum d´aigua, segons han explicat des del camp de neu; la instal·lació d´una nova cinta transportadora que dóna accés al sector infantil Jardí de Neu i la millora dels elements de seguretat en aquesta zona; l´aplicació del mètode d´hidrosembra en el sòl per possibilitar una millor preparació de la primera capa de neu; l´ampliació i millora de la senyalització de les pistes per facilitar-ne més la identificació, l´adquisició d´una nova màquina per compactar neu a fi efecte d´optimitzar l´adequació de la neu d´un dia per l´altre; i la restitució del material de lloguer que s´ofereix als visitants.

Notícia extreta del Diari Regió 7.

Artículos relacionados:


1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    29/09/2008 22:54
    #1
    Amb el de 8 dies s'han guanyat un client! :)

    Com que piro mig any no sabia què fer, perquè unes quantes esquiades a masella abans de marxar caurien, però no suficients per un ff de temporada i mases per anar pagant cada dia...

    D'aquesta manera el compraré i si no puc acabar d'amortitzarlo, algú en farà profit!

    Tot i això... és una mica carot... ara fent numeros tampoc t'estalvies molt. Tenint en compte el carnet jove crec que 20 euros. Però bé, menys dona una pedra.

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: