Vallnord pensa en les famílies

Vallnord pensa en les famílies
L'estació andorrana serà de les poques que augmentarà el preu dels seus forfets per sota de l'IPC, si aixó no fos poc també aplicaràn importants descomptes per a que les famílies poguin gaudir de la neu sense que aixó suposi un autèntic daltabaix per a les ja complicades comptes familiars, resumint, contra la crisi bones idees!!

Vallnord ha fet públics els preus dels forfets de temporada que posaran a la fira. L'augment marcat respecte la temporada passada ha estat inferior a l'IPC i se situa en 490 euros. També s'ha confirmat que els residents de les parròquies de La Massana i Ordino pagaran el forfet de temporada a 134 euros.

La novetat més destacada de cara a la fira és el forfet família. Una fórmula que permet que els pares que comprin el forfet de temporada puguin tenir de manera gratuïta el passi de temporada per als fills menors d'11 anys i per als d'entre 12 i 17 anys s'apliqui la tarifa infantil. El preu del forfet ha augmentat, però menys que l'IPC. Des de l'estació asseguren que han tingut molt en compte el moment econòmic difícil. D`aquesta manera el preu del forfet durant la fira costarà 490 euros, per a les famílies fidels serà de 450. Fora de la promoció per a la fira el forfet costarà 695 euros. Pel que fa al preu per als residents s'ha mantingut el mateix que l'any passat, sense cap increment. D'aquesta manera els adults el podran adquirir a 134 euros i els infants a 77. Els beneficiaris d'aquestes tarifes són tots els residents del país, tot i que, com l'any passat, les persones que no siguin membres d'un esquí club hauran d'abonar un suplement de 15 euros que es destinarà a la promoció de l'esquí de competició. Els que desitgin comprar aquest forfet hauran de presentar un certificat de residència.


Extret de la plana de la Radio Televisió Andorrana

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: