A Gran Pallars no tindràn aigua

A Gran Pallars no tindràn aigua
Espot Esquí i Port-Ainé integrades dins la marca Gran Pallars iniciaran la temporada sense concessió d'aigua per a canons de neu. I el que és més greu és que els tràmits per atorgar llicència a les dos estacions de l'ICF poden durar més d'un any. Un cop molt dur per a aquestes dues estacions que ja es troben en una precària situació.

Port-Ainé i Espot Esquí, les dos estacions de Lleida propietat de la Generalitat, iniciaran la pròxima temporada d'hivern sense les concessions de cabals necessàries per alimentar els seus canons de neu artificial.

La Confederació Hidrogràfica de l'Ebre (CHE) va confirmar ahir que ha rebut sol·licituds per atorgar aquestes llicències, si bé encara es troben en els primers passos d'una tramitació que pot prolongar-se durant més d'un any i mig. Cap dels dos expedients no ha iniciat encara el període d'exposició pública previ a la resolució de la CHE. Una vegada completat aquest procés, l'organisme disposa d'un termini de fins a 18 mesos per pronunciar-se sobre aquestes sol·licituds.

Notícia extreta del Diari Segre.

4 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    11/10/2008 16:35
    #1
    Bé, la cosa no és tan greu com pogués semblar en principi ... les bases que ja tenen podràn garantir l'innivació peró no podràn captar aigües de la xarxa pública, o sigui que el problema ha quedat com aquell que diu arreglat.

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #2
    Fecha comentario:
    12/10/2008 23:56
    #2
    A veure si aquest any poden començar a temps, sense retards ni problemes...

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

  • #3
    Fecha comentario:
    15/10/2008 09:26
    #3
    Sembla mentida que els organismes publics siguin tan incoherents. Per una banda volen desenvolupament de les comarques pirinenques i per l'altra posen mil trabes perquè aquest desenvolupament es pugui donar. Ja em direu quina pot ser l'enorme despesa d'aigua amb la "gran" xarxa d'innivació de Port Ainé. A més, aquesta aigua no es perd, sinó que no se'n pot disposar de forma temporal...amb aquesta gent que mana en aquest país no fotrem mai res!

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

  • #4
    Fecha comentario:
    24/11/2008 12:22
    #4
    Pues me parece que tenían que empezar a hacer pis y colarlo para hacer agua. Que tiran agua (litros y litros) en invierno para los cañones, y en verano para los raffting, venga sueltas de agua... y luego piden agua a otras comunidades. No tendrán tanta necesidad cuando la que tienen la utilizan fascistamente para aumentar el capital de la comarca. Muy muy mal.

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: