La Molina es prepara pel Pont de la Puríssima

La Molina es prepara pel Pont de la Puríssima
A la Molina, com a tot el Pirineu, es preparen per afrontar un pont de la Puríssima amb escasetat de neu, si no canvien molt les coses, i no fa pinta de que pogui ser així, doncs tindrem un pont a base de neu produida a tot el Pirineu.

L’estació d’esquí i snowboard de La Molina, que va iniciar la temporada el dissabte 24 de novembre, té previst obrir per aquest proper Pont de la Puríssima, els telecadires de Font Canaleta, Trampolí, Cap de Comella i Pista Llarga que donaran accés a 8 km de pistes.

Les baixes temperatures nocturnes dels darrers dies han permès produir una gran quantitat de neu en els principals traçats. Les pistes obertes seran Comella, Estadi, Quatre Camins, Els Pins, Trampolí, Pista Llarga i Volta Muntanya Sagrada. A l’espera que arribin les desitjades nevades, els serveis de producció de neu segueixen treballant a ple rendiment amb l’objectiu d’anar obrint pistes i oferir als esquiadors traçats amb neu de qualitat. El preu del forfet serà reduït i en funció de l’oferta de remuntadors i pistes.

Estat de la Molina el passat diumenge

Serveis i activitats de qualitat

A més de l’oferta d’esports d’hivern, La Molina també disposa de molt bons serveis i activitats per a totes les edats. A peu de pistes es troben tota mena de serveis: vuit escoles d’esquí que permeten iniciar-se en els esports de neu o bé millorar el nivell, clubs d’esquí, bars i cafeteries, consignes de lloguer per a un o més dies o per a tota la temporada, lloguers de material, per als més menuts ludoteca –per a nens a partir de sis mesos- i parc de neu per iniciar-se a l’esquí, servei mèdic, sala de picnic cobert, ... I per recuperar forces bons restaurants a peu de pistes com El Bosc, on trobareu una extraordinària oferta de cuina casolana i de mercat.

Més emocions i activitats lúdiques

La Molina i el seu entorn conviden a practicar les activitats més trepidants i les més relaxants: circuits de trineus arrossegats per gossos, motos de neu, parc d’aventura als arbres, circuit de conducció, circuit de raquetes, trineus, tresc (trekking), aigües termals, exposicions, fitness, esquaix, sauna, bolera, pubs ...

Estat de la Molina el passat diumenge

Agenda

Per aquells que vulguin provar les novetats de la marca Salomon també s’ha preparat un esquí test que tindrà lloc el dissabte 8 de desembre i que trobareu al peu del telecadira Cap de Comella.

La Molina ha preparat una temporada plena d’esdeveniments, per començar el proper diumenge 16 de desembre l’estació acollirà la 5a cursa d’esquí de “La Marató de TV3”. Aquesta cursa es realitzarà en una pista fàcil i divertida i està oberta a la participació de tothom, en qualsevol categoria.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: