Tres catalans a la Copa del Món de snowboard a Saas Fee

Tres catalans a la Copa del Món de snowboard a Saas Fee
Avui comença la Copa del Món per als representants del surf de neu català a l'estació suïssa de Saas Fee on es disputaran les primeres proves de freestyle.

Queralt CastelletL’estació suïssa de Saas Fee inaugura aquest cap de setmana la Copa del Món de snowboard en la seva modalitat de freestyle amb la presència de tres corredors de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) que formen part de les seleccions estatals de la RFEDI. A partir de demà la jove Queralt Castellet i els germans Rubén i Isaac Vergés competiran en la modalitat de half-pipe.

Els tres corredors que treballen sota la tutela de l’entrenador de la RFEDI Seth Aranda, disputaran el dia 1 les qualificacions, mentre que divendres serà el torn de les semifinals i finals.

A la final espera ser-hi la jove Queralt, que els seus 18 anys acumula ja una gran experiència en les proves més importants, inclosos els Jocs Olímpics. De fet, l’objectiu de la snowboarder catalana no és altra que accedir a totes les finals de la Copa del Món de l’especialitat. Per la seva banda, l’Isaac acumula molta experiència a proves de Copa del Món doncs va participar-hi per primera vegada fa set anys, mentre que el seu germà, en Rubén, debuta aquest any a Copa del Món. Un primer gran pas per ell seria quedar entre els 25 primers classificats.

Font: F.C.E.H..

1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    01/11/2007 18:11
    #1
    Queralt i Isaac Vergés disputaran les semifinals demà. Felicitats als dos!!!

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: