Les estacions de FGC volen donar la campanada

Les estacions de FGC volen donar la campanada
La Molina, Vallter 2000, Vall de Núria, Espot, Port Ainé i Tavascan, gestionades pel Grup FGC volen que aquest any que comença sigui especial i per això donaran la benvinguda a l’any 2013 amb sorpresa. Així, tothom ben atent a les campanades de TV3! La Molina celebrarà el dia 1 de gener el tradicional Descens Infantil que tindrà lloc a Pista Llarga. El dia 5 s'espera l’arribada de Ses Majestats Els Reis d’Orient.
  • 31/12/12 – Les estacions del grup FGC donen la benvinguda al 2.013

Tothom ben atent a les 12 campanades de TV3 per donar la benvinguda a l’any 2013 perquè les estacions d’esquí gestionades pel Grup FGC, La Molina, Vallter 2000, Vall de Núria, Espot Esquí, Port Ainé i Tavascan, ho celebraran d’una manera molt especial!!

  • 01/01/13– 63è Descens Infantil

El descens infantil de La Molina és únic a l’estat espanyol i una de les competicions per a nens més antigues d’Europa. És una carrera infantil, oberta a edats compreses entre els 0 i els 6 anys, que cada any reuneix a més de 200 petits corredors, sent molts d’ells futures promeses.
Les inscripcions es poden fer a través de la web: www.descensinfantil.cat

Descens Infantil - La Molina 1 de gener

  • 01/01/13 - Compressport

La 3a. Cross Compressport es farà a Alp, organitzada per Play & Train i amb la col·laboració de La Molina. Un circuit de 6 km. per adults i altres circuits adaptats a nens i nenes. Per inscripcions a través de la pàgina web: www.championchip.cat. Aquesta és una cursa sol·lidària on tot el que es recapti amb les inscripcions anirà a parar a l'associació Play&Train per tal de seguir difonent la seva obra social.
Acabada la cursa hi haurà repartiment de premis per categories i joves promeses.

  • 05/01/13 - Arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient

La Molina rebrà la visita de Ses Majestats els Reis d'Orient la tarda del 5 de gener, una vegada finalitzada la jornada d'esquí. A les 18:00h a Pista Llarga s'oferirà xocolata calenta. Seguidament es realitzarà la tradicional i espectacular baixada de torxes, que donarà pas a l'arribada de Ses Majestats acompanyats dels patges i les màquines trepitjaneu. Després, els Reis Melcior, Gaspar i Baltasar s'encarregaran personalment de repartir els primers regals als nens assistents.

La Molina focs d'artifici

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: