FIS World Snow Day

FIS World Snow Day
El diumenge dia 22 de gener vinent, la Federació Internacional d’Esquí (FIS) proposa celebrar el Dia Mundial de la Neu i els Esports d’Hivern i convida les estacions d’esquí a sumar-se a la iniciativa. El World Snow Day pretén reunir un públic familiar perquè participi en les activitats que s’ofereixen a la neu. Per exemple Vallnord o Masella s'hi han sumat a la iniciativa Vallnord oferirà, el dia 22, un forfet gratuït als menors d’11 anys i Alp2500 organitzarà una espectacular baixada de torxes.

Els infants de fins a 11 anys tindran un forfet gratuït a l’estació de Vallnord el proper diumenge 22 de gener, coincidint amb la celebració del Dia Mundial de la Neu que organitza la Federació Internacional d’Esquí. Precisament, els més petits seran els grans protagonistes d’aquesta jornada festiva, que serveix per promocionar les activitats d’hivern. De moment, s’han confirmat 225 esdeveniments en 39 països en aquesta celebració global.

El personatge infantil de Vallnord, l’Agustina, també tindrà un paper destacat en aquesta celebració. Serà a les pistes per regalar els més petits una nova aventura recollida en el conte Agustina i la fàbrica de somnis. A més, acollirà uns convidats especials: un grup d’infants han estat convidats el cap de setmana del 21 i el 22 de gener a Vallnord, gràcies al concurs organitzat pel Club Súper 3.

Cal recordar, també, que el cap de setmana del 21 i el 22 de gener es disputen les dues proves de la Copa del Món d’esquí de muntanya. Dissabte, la Vertical Race, que tindrà lloc a Arinsal, i, l’endemà, la Font Blanca, que es disputarà a Arcalís. Una bona oportunitat perquè els més petits siguin testimonis dels valors que aporta l’esquí: fortalesa, sacrifici, passió i, sobretot, satisfacció.

Potenciar els valors de l'esquí

El 2007 va ser l’any en què la FIS va activar aquesta iniciativa. L’objectiu era clar: que l’esquí es convertís en la primera opció esportiva i d’activitat lúdica d’hivern. El Dia Internacional és també una oportunitat per educar els més petits pel que fa als beneficis que aporta l’esquí per a la salut, per conscienciar-los sobre el manteniment del medi ambient i per informar-los de les mesures de seguretat en l’esquí.

Baixada de torxes a Alp2500

Al domini ceretà un any més es farà una espectacular baixada de torxes, aquest any amb diversos objectius, donar suport a l'iniciativa de la FIS del World Snow Day però també en suport de la candidatura Barcelona-Pirineus per als Jocs Olímpics d'hivern del 2022. En aquesta jornada històrica, 5000 esquiadors amb torxes il·luminaran tot el cel de la Cerdanya, amb l’objectiu de superar els rècords anteriors celebrats en diversos dominis esquiables internacionals. Els precedents d’aquest gran repte són els següents:

  • 1660 esquiadors amb torxes a Lermoos-Grubigstein (Tirol - Àustria), el 2 de febrer de 2006
  • 2008 esquiadors amb torxes a Masella (Catalunya - Espanya), el 26 de gener de 2008

Baixada de torxes a Masella
Baixada de torxes a Masella el 2008

Programa de la baixada de torxes més gran del món

  • 17 h: Pujada dels participants als remuntadors.
  • 17h-18 h: Animació infantil amb coca i xocolata, pels infants, al Pla Masella i a Pista Llarga.
  • 18,15 h: Baixada de Torxes, amb 5000 participants. Es realitzaran diferents itineraris per tal d’omplir la muntanya de l’espectacle del foc i la neu.
  • 19,30 h Focs artificials de cloenda al Pla de Masella i a Pista Llarga.
  • A partir de les 19,45 h Concerts al Pla de Masella i a Pista Llarga.

Vols participar-hi?

Les inscripcions es poden realitzar a través:

  1. Dels clubs i les escoles de La Molina i de Masella.
  2. D’un sorteig entre els teleespectadors del programa Temps de Neu de Televisió de Catalunya, a través de www.tempsdeneu.cat
  3. Directament a les oficines centrals de les estacions d’esquí de La Molina i de Masella si es disposa del forfet de temporada vigent.

Artículos relacionados:

  • Alp 2500 fixa un nou rècord de baixada de torxes Publicado el 22/01/2012

4 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    17/01/2012 10:32
    #1
    Allà hi serem :+:

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #2
    Fecha comentario:
    17/01/2012 10:35
    #2
    #1 Jo no puc :crying:

    Marxo a Morzine i Megeve tota la setmana :diable: :diable:

    karma del missatge: 16 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #3
    Fecha comentario:
    17/01/2012 10:42
    #3
    #2
    je je jeeeee.............quina gracia em fas :crying:
    Bueno, jo patiré la baixada i a veure si puc tenir una càmara per grabar-ho desde dins :+:

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #4
    Fecha comentario:
    17/01/2012 11:04
    #4
    #3 De vídeo? Jo te la presto ;)

    Envia'm un dm i parlem, ara marxo.

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: