Grandvalira obre dos parks per Nadal

Grandvalira obre dos parks per Nadal
Grandvalira obre per Nadal dos snowparks per als incondicionals del Freestyle. El domini esquiable, referència del Freestyle als Pirineus, ofereix des d'aquest cap de setmana l'oportunitat de lliscar per l'Isards Park a Grandvalira-Pas de la Casa i l'Snowpark El Tarter

Els amants dels esports extrems que visitin Grandvalira aquest Nadal estan d’enhorabona. L’Snowpark El Tarter i L’Isards Park, ubicat a Grandvalira-Pas de la Casa obren aquest divendres i dissabte respectivament amb mòduls renovats i després que s’hagin incorporat nous elements i s’hagi modificat la disposició de les estructures per adaptar-les millor a les condicions del terreny i incrementar així les sensacions dels riders.

A l’Isards Park s’ha construït una línia de 7 obstacles, distribuïts en un calaix pla, seguit d’un tub de pujada, un rail pla, un calaix tipus C, un Kicker, un Wallride i un calaix pla de baixada. L’equip de Grandvalira ha instal·lat aquest matí els elements i tot està preparat per rebre aquest cap de setmana els primers incondicionals d’aquesta modalitat. Amb la particularitat d’estar construït a partir de material reciclat del domini, la bona qualitat de la neu en aquesta zona es completa amb la possibilitat de ripar per una combinació de baranes i calaixos variats.

De la mateixa manera, l’Snowpark El Tarter, un área molt completa amb diferents línies de Kickers i calaixos separats per  nivells de dificultat, està ultimant tots els detalls per estrenar el dia abans de Nadal a la pista Mufló una nova línia de 10 mòduls distribuïts en un calaix pla ample, un Rainbow calaix debutant, un Mailbox seguit d’un calaix pla de 8 metres, una pujada plana, un calaix pla amb baixada, un salt petit, un rail tub rodó recte de 6 metres seguit d’un rail tub rodó de 8 metres, un rail tub rodó pla i una pujada plana de 10 metres.

L’objectiu del park aquesta temporada passa per millorar les expectatives de diversió dels usuaris d’aquest clàssic de l’escena Freestyle dels Pirineus pel qual han passat els millors riders nacionals i internacionals.

Lideratge en Freestyle

Grandvalira ratifica una temporada més la voluntat de conservar el seu lideratge en oferta de Freestyle i l’aposta que el domini esquiable més gran dels Pirineus ha realitzat des dels seus inicis per aquesta modalitat renovant els mòduls dels seus 4 snowparks.

El Xavi Snowpark, ubicat a Grandvalira - Grau Roig, s’ampliarà notablement aquesta temporada el nombre de mòduls de nivell intermig i els usuaris es trobaran amb estructures de Jibbing, i Kickers on poder planxar els trucs amb la màxima seguretat.

Molt a prop, l’únic snowpark nocturn de la Península, el Sunset Park Peretol atraurà un any més als freestylers més fanàtics que vulguin allargar la seva jornada sobre les taules fins les 21h. Els mòduls de Jibbing han estat renovats i els usuaris podran progressar en la seva tècnica lliscant per  una de les tres línies diferents, amb Kickers i rails de diferent tamany adequats als diferents nivells i un Big Airbag.

A més a més de la varietat de jibs i estructures de neu, el catàleg de Freestyle de Grandvalira per a la temporada 2011-2012 destaca també per la flexibilitat d’horaris, de les 9 del matí fins a les 21h del vespre, en el cas del Sunset Park Peretol, i per l’oferta d’un forfet especialment concebut per als amants d’aquest esport extrem que dóna accés a les 4 àrees i a un nombre limitat de pistes.

Un any més els instructors titulats i especialitzats de Coliflor Freestyle Academy, el centre específic d’ensenyament de Freestyle ubicat a Grandvalira-El Tarter, es posen a disposició del tots els visitants del domini interessats en iniciar-se en una modalitat que temporada rere temporada guanya adeptes.

L’oferta de formació  es completa amb el programa personalitzat Top Class de l’escola de Pas de la Casa-Grau Roig, amb l’objectiu d’ensenyar a dominar la tècnica dels salts i les baranes de manera segura i divertida.

Artículos relacionados:


1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • RX
    RX
    #1
    Fecha comentario:
    23/12/2011 09:51
    #1
    Desde luego lo de Peretol ha sido todo un acierto, hay que decirlo. :+:

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: