Vallnord reforça les comunicacions 2.0

Vallnord reforça les comunicacions 2.0
Vallnord ha posat en marxa el seu nou web corporatiu sota els conceptes d’ús i disseny. Entre els seus objectius destaca fomentar la interacció amb els usuaris mitjançant la integració de les xarxes socials com Facebook i Twitter, oferir una informació filtrada prèviament segons el perfil de l’usuari i oferir una eina més potent de compra. D’aquesta manera, Vallnord es posiciona en un entorn 2.0 que es completa amb la millorada aplicació per a iPhone i Android.

Aquesta temporada, Vallnord aposta fort per les noves tecnologies. Conscient que les xarxes socials i l’entorn web són indispensables en la vida quotidiana dels esquiadors, aquest mes de novembre ha renovat el seu web corporatiu www.vallnord.com. L’objectiu és millorar la navegació i segmentar la informació desitjada per l’usuari. D’aquesta manera, s’aconsegueix una major interacció, seguint els criteris 2.0, deixant de ser un aparador de continguts, per a convertir-se en una font d’informació actualitzada.

A més, el nou web de Vallnord s’integra en la dinàmica de les xarxes socials, facilitant el seu registre a través del perfil existent a Facebook, fomentant així la proximitat amb l’internauta. Però no és l’única novetat de www.vallnord.com, sinó que també incorpora un nou motor de venda on-line per a adquirir d’una forma més ràpida i segura forfets, classes d’esquí (en qualsevol sector) i activitats, així com reserva d’hotels o lloguer de material d’esquí i/o snow. També permet la recàrrega en línia del forfet per a una major comoditat dels usuaris de Vallnord.

Aplicacions mòbils

La passada temporada, Vallnord es va integrar en la xarxa d’aplicacions per a mòbils amb sistema iPhone i Android. Aquesta temporada, s’està actualitzant per a millorar la informació que s’ofereix als usuaris a través d’aquests smartphones. Mitjançant la cobertura 3G o Wi-Fi, aquesta aplicació ràpida i senzilla disposa de menú principal que inclou informació de l’estació de Vallnord, de l’estat de les pistes, la previsió meteorològica, les àrees de restauració, i fins i tot permet accedir a les càmeres web de l’estació.

Però, a més, incorpora informació sobre les ofertes d’oci en el Principat i activitats après-ski disponibles per a gaudir al màxim de l’escapada a Vallnord. Aquesta eina informativa també és interactiva. A través de l’opció My Ski, l’usuari pot registrar el seu dia en la neu per nombre de descensos, velocitat màxima i desnivell de la pista que pot compartir amb altres usuaris.

Cobertura WI-FI

El sector Arcalís és aquesta temporada 100% Wi-Fi. L’estació de Vallnord és conscient que els esquiadors fan servir les noves tecnologies en qualsevol moment i lloc, també durant el seu temps d’oci. La xarxa Wi-Fi lliure s’amplia en tot el sector, fins i tot és operatiu durant els desplaçaments en telecadira. A Arinsal i Pal es disposa de connexió en els edificis principals però després d’aquesta prova pilot a Arcalís, està previst que s’ampliï la seva cobertura.

Artículos relacionados:

  • Es presenta la guia de les Valls del Nord Publicado el 11/11/2011
  • Novetats a Vallnord 2011/12 Publicado el 26/10/2011

1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • RX
    RX
    #1
    Fecha comentario:
    15/11/2011 13:38
    #1
    Estupenda noticia. ¡Poder usar internet en Andorra!

    Ahora mismo, al no haber acuerdos, el precio ronda los DIEZ EUROS EL MEGA. Vamos, que ver un videoclip de cinco minutos en Youtube te puede salir por 500 euritos de nada. Una risa, vamos.

    Aunque, gracias a Dios, ahora legalmente y pese no te des cuenta, no pueden cobrarte nunca más de 50 euros sin tu expresa autorización.

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: