Gregal Esport premiat per Elan

Gregal Esport premiat per Elan
L'actual distribuïdor d'Elan per Espanya ha sigut premiat per la casa eslovena. Amb motiu de la trobada mundial que van cel.lebrar a Portoroz (Eslovènia) tots els agents de la marca els manresans van rebre aquest guardó.

Gregal Sport va rebre de mans dels ambaixadors internacionals d'Elan Glen Plake i Melanja Sober el premi al millor Distribuïdor d'Elan en l'apartat de Promoció i Màrqueting de la marca, aquest premi arriba com a conseqüència de la seva constant activitat i participació en events relacionats amb el món de l'esquí. El premi va ser lliurat a la localitat eslovena de Portoroz amb motiu de la cel.lebració del Meeting Internacional de la marca Elan.

Gregal Sport vol agraïr "a tots els mitjans, col.laboradors, estacions d'esquí i a tot el seu equip per la consecució d'aquest reconeixement". I a tots ells volen dedicar aquest premi.

Gregal Sport és apart de l'esmentada Elan representant de marques de prestigi com ara Dalbello, Schöffel o Therm-ic entre d'altres relacionades amb el món de la neu, tot i que el seu radi d'acció inclou des de l'outdoor fins a les moda de carrer.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: