Més freestyle a Port Ainé

Més freestyle a Port Ainé
La segona prova del Circuit Open Freestyle FIAT: U'NEED FREESTYLE! arriba a terres catalanes, concretament a Port Ainé on podreu gaudir d'aquesta segona prova del circuit que va arrencar a Vallnord el passat 17 de febrer.

Open Freestyle Fiat - VallnordAquest dissabte 3 de març a les 9.30h tindrà lloc a Port Ainé la segona de les 4 jornades de l'Open Freestyle de FIAT.

El contest, obert tant a esquiadors com a surfers de freestyle semiprofesionals de tota la geografia, se celebrarà en els millors parks del moment. Escenaris com Vallnord, Port-Ainé, la Molina i Serra Nevada són el marc perfecte per a desenvolupar les diferents proves adaptades a les característiques de l'estació i la climatologia.

LES PROVES:

Les dues modalitats en les quals els freestylers podran participar són Half-Pipe i Slope Style. En aquesta segona, un rail de sortida donarà l'entrada seguit d'un un rail i un calaix, tres vies amb un kicker amb opció a rail i dos rails més després de la recepció del salt. Els mòduls es combinaran amb diferents nivells de dificultat perquè els riders triin el circuit més d'acord amb la seva tècnica.

Cada participant tindrà dues rondes per a classificar-se, la puntuació més alta de les dues serà la qual es tindrà en compte per a la classificació final i així poder accedir als distints premis.

ELS PREMIS:

Open Freestyle Fiat - VallnordEls tres guanyadors de cada prova rebran premis en metàl·lic i els 10 primers classificats rebran material d'esquí i snowboard.

Els cinc primers classificats del total de les proves formaran el FIAT FREESTYLE TEAM i el guanyador del circuit es durà un viatge a Nova Zelanda.

DATES DEL CIRCUIT:
Les dates programades per a la tercera i quarta prova són:
-La Molina: 17 de març
-Serra Nevada: 7 d'abril

Per a més detalls podeu visitar la pàgina www.fiatzonafreestyle.com.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: