Gaudint del Port

Gaudint del Port
Amb aquest article comencem una nova sèrie on anirem presentant alguns interessants binomis com ara estacions i restaurants, com és aquest cas, o estacions i hotels, museus o qualsevol altra atracció que se'ns pogui acudir. Espero que us agradi. Com a primer plat començarem pel Port del Comte i dedicat especialment als meus amics del Port.

L'estació solsonenca del Port del Comte presenta aquest any un molt bon aspecte tot i la manca evident de precipitacions en forma de neu. S'ha de reconeixer que vaig quedar gratament sorprés per la feina feta des de l'estació per tal d'oferir una més que acceptable quantitat de pistes amb una qualitat digna d'una felicitació per recompensar aquesta feina.

Aspecte del Port del Comte des de la carretera de Tuixen

La feina feta aquest estiu està permetent a l'estació pre-pirinenca oferir més de 18 quilòmetres de pistes servides per prop de dos centenars de canons i que tractades amb molta cura permeten gaudir de la neu en molt bones condicions, tenint en compte les mancances d'aquesta irregular temporada.

La Rasa Bòfia

Els amics del Port gaudint d'un esplèndid dia

Tot i que passarem en breu a parlar d'on atipar-nos i satisfer la nostra gula us recomano un bon lloc on dormir, aquest lloc és el Refugi del Bages, un refugi que porten dos professors de l'escola del Port i que està a peu de pistes. I si voleu fer una copeta doncs no us perdeu el Kau, un local on podreu trobar als professors de l'escola, remonteros, pisters, etc ...

Un altra vista de les bones condicions de l'estació aquest passat divendres 9 de febrer

Refugi Coll de Port

Un geladet de torrò per possar punt final al dinar ...Un arrós de muntanya espectacularI despres de gaudir d'una excel.lent esquiada res millor que gaudir d'un dinar a l'alçada del dia, i si voleu fer-ho aixó al Port te un nom propi: Refugi-Restaurant Coll de Port, cuina de muntanya amb tocs d'autor, plats per gaudir del bon menjar, uns primers com un arròs de muntanya impressionant, unes mandonguilles espectaculars, unes postres per rematar un dinar d'autèntic luxe a un preu més que baix comparat amb la qualitat del menjar, senzillament increible i totalment recomanable, un petit secret que espero que els meus amics del Port no m'esbronquin per haver-vos-el revelat. El refugi restaurant el podeu trobar a la carretera de Tuixent.

2 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    11/02/2007 23:12
    #1
    on es el refugi restaurant coll de port?

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

  • uri
    uri
    #2
    Fecha comentario:
    12/02/2007 22:59
    #2
    precioses fotos!!!

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: