Nou llibre de Carolo: Ja el tenim aquí!!!

Nou llibre de Carolo: Ja el tenim aquí!!!
Ja està a les botigues, "Esquí moderno aplicado a la montaña", el nou llibre de Carlos Guerrero (Carolo), el creador d'un altre manual de referència com és "Esquiar con los pies".

El nou llibre d'esquí fora de pista "Esquí moderno aplicado a la montaña" comença a distribuir-se entre totes les botigues amb expositor de llibres DESNIVEL. Sebastián Álvaro, director de "Al filo de lo Imposible", ha tingut l'amabilitat d'escriure un magnífic pròleg que, per si solament, ja mereix la lectura d'aquest manual sobre esquí modern.

Es tracta d'un breu manual de butxaca adreçat als afeccionats a l'esquí fora de pista i de travessia, però tots els practicants de tots els nivells trobaran valuosa informació sobre la tècnica moderna, ja que la seva filosofia és comparar aquesta amb la de l'esquí tradicional i aclarir certs conceptes que encara no tenen la suficient difusió. Al final, com avançàvem fa unes setmanes, afegim un diccionari tècnic il·lustrat, a fi de que tot el món pugui entendre la terminologia, de vegades complicada, que utilitzem en el llenguatge de l'esquí.

El manual és un petit aperitiu del que tractarà el nou llibre sobre esquí, sensacions i la pròpia percepció que prepara l'autor des de fa anys. Com s'imaginaran els lectors que ja el coneixen, pels seus llibres o pel seu bloc, en ell parlarà de com les sensacions - combinades convenientment amb la tècnica - ens ajuden a millorar extraordinariament el rendiment, a més de connectar-nos amb el mig en què ens movem i ser les quals ens reporten, ni més ni menys, que el plaer d'esquiar.

Han col·laborat, a més del citat Sebastián Álvaro, el fotògraf Javier Campos, que ha aportat increïbles instantànies del descens del Gasherbrum I aquest passat Agost.

En fi, si encara no teniu pensat què regalar aquest Nadal, aquí us deixo una idea, ja, ja.

Adjunt la resenya del llibre:
Títol: Esquí moderno aplicado a la montaña (Técnica de descenso en nieves no tratadas)
Manual Desnivel 16x16
Autor: Carlos Guerrero Castillo
Prólogo: Sebastián Álvaro
72 pàgines a tot color
16 x16 cm
PVP: 9 €
ISBN: 84-9829-059-7
EAN: 9788498290592

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: