Andorra no llença la tovallola per la Copa del Món al 2009

Andorra no llença la tovallola per la Copa del Món al 2009
La Federació Andorrana d’Esquí (FAE) va confirmar ahir que la internacional (FIS) ha inscrit Andorra dins del calendari de la Copa del Món femenina per a la temporada 2009-2010.

Les reunions de tardor que la Federació Internacional d’Esquí (FIS) va dur a terme dissabte a Zuric van servir per confirmar que Andorra serà la seu d’una de les proves de la Copa del Món femenina el 2009 si la pista de l’Avet està acabada i ha acollit amb èxit prèviament d’altres proves internacionals. Ara, tot depèn que el Govern trobi els 500.000 euros que es necessiten per posar-hi els canons de neu artificial i acabar de condicionar l’arribada. De moment, la pista acollirà dos eslàloms de la Copa d’Europa femenina.

La delegació andorrana va tornar satisfeta de Zuric. Tot i que es va saber que la Molina serà l’organitzadora d’una prova de la Copa del Món, la FAE ja sap quin és el camí que cal seguir perquè aquesta competició sigui una realtitat la temporada 2009-2010. Segons el directiu Josep Maria Ramentol, “ara ens queda fer els deures. Ja ho teníem més o menys clar però ara ens han confirmat que tindríem la prova si la pista està preparada i podem provar-la. Ara, hem de treballar tots junts per tenir-la enllestida”. El director de qualitat i medi ambient de Soldeu-el Tarter, Ton Naudi, va celebrar poder organitzar els dos eslàloms de la Copa d’Europa i, tot i que se segueix treballant en la pista, va afirmar que l’estació no pot cobrir la despesa que suposen els canons de neu. “Vam sortir molt satisfets de la reunió. Nosaltres voldríem tenir la Copa del Món però no podem cobrir els 500.000 euros per instal·lar els canons de neu. De moment, des del Govern encara no ens han dit res.” Un altre dels integrants de la delegació andorrana a Zuric, Jordi Pujol, director tècnic de la federació, va explicar que el fet que la Molina aculli una prova de la Copa del Món acosta la competició a Andorra. “Hem de treballar conjuntament amb la Molina, tal com hem fet amb la Copa d’Europa. El fet que la Copa del Món baixi a la Molina és positiu.

Notícia extreta del Diari d'Andorra.

Artículos relacionados:

  • Copa del Món d'esquí a La Molina al 2008 Publicado el 30/09/2006

1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    03/10/2006 17:47
    #1
    Es estrany que Andorra no estigui més interesada pel egnou

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: