La Pirena passarà per Andorra

La Pirena passarà per Andorra
Després de que l'any passat va estar a punt de no passar per territori andorrà la prova més important de múixing al sud d'Europa no faltarà a la seva cita andorrana.

Part de la pròxima edició de Pirena, la travessia de trineus de gossos més important del sud d’Europa, transcorrerà a Andorra. La cursa se celebrarà del 20 de gener al 3 de febrer.

El circuit durarà 15 dies i hi prendran part 220 persones de més de 15 països diferents, a més de 700 gossos. Aquestes xifres són una mostra de la repercussió mediàtica de la prova, que l’any passat va estar a punt de no incloure Andorra després que el Govern decidís cancelar l’aportació econòmica. Va ser gràcies al patrocini del domini esquiable Grandvalira. A més, els tres comuns de Canillo, Encamp i Sant Julià de Lòria.

Entre aquests països participants hi ha l’Estat espanyol, Portugal, Andorra, França, Bèlgica, Holanda, Alemanya, Txèquia, Polònia, Eslovàquia, Àustria, Suïssa, Itàlia, Grècia, Canadà, USA, Argentina entre d’altres. L’edició passada, la setzena, va ser la primera en què el guanyador va ser un català, Josep Domingo.

Josep Domingo, imatge extreta de la seva plana

Pirena és una prova puntuable per la Copa del Món IFSS 2007 i per la Copa d’Europa ESDRA 2007.

Notícia extreta del Diari Bon Dia.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: