Copa del Món: Ja la tenim aquí!!!

Copa del Món: Ja la tenim aquí!!!
Queda poc més d'un mes per a que tornem a gaudir de l'esquí de competició a la Copa del Món, tot seguit us presentem algunes notícies respecte a la nova temporada per a que aneu fent boca.

Un any més la Copa del Món començarà a Sölden, una nova temporada on molts miraràn d'aprofitar les facilitats que donaràn aquells que tinguin les mires possades als Campionats del Món que es disputaràn a Åre al febrer.
D'altres miraràn d'aprofitar aquesta cita per tal d'aconseguir un bon resultat en una cursa a cara o creu. I entre totes la nostra Rienda a qui dessitgem des de Malalts de Neu tota la sort del món en aquesta nova temporada que esperem que sigui encara més positiva que la passada.

Hi han baixes com les de Martina Ertl, Michaela Dorfmeister, Paul Accola, .... i molts d'altres. Gent jove que puja amb ganes, veterans com Kjetil André Aamodt que no es reincorporarà a la competició com molt aviat fins nadal. I la més sonada baixa la de Janica Kostelic que no sap encara si finalment es prendrà un any sabàtic o si es reincorporarà més tard a la competició.

Un altre fet a destacar és l'inclusió de Sierra Nevada al calendari de la Copa del Món amb un eslàlom i un gegant que esperem sigui per al lluiment de Rienda i que pogui brindar als seus conciutadans alguna medalla dels Campionats del Món (Marqueu el 13 i el 24 de febrer als vostres calendaris!!!).

Aquest any novament us penjarem un calendari de la Copa del Món per a que podeu gaudir de totes les proves i no tingueu excusa per no seguir-les ...

Artículos relacionados:


2 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    19/09/2006 18:13
    #1
    Molt ben fet David, quan abans pengis aquest calendari millor que aixó ja està al caure.

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

  • #2
    Fecha comentario:
    19/09/2006 18:33
    #2
    En principi demà ho tindré enllestit amb enllaços a totes les estacions on es correrà i a mida que vagin passant curses anirem enllaçant les cròniques.

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: