Novetats a Masella per la nova temporada

Novetats a Masella per la nova temporada
Aquesta temporada es comença ja a olorar (Si, tot i la calor sofocant!!!) i les estacions treballen ja per a enllestir les novetats de cara a la propera temporada 2006/07. Mercés a la nostra forera Shock-LM us presentem les preparades per Masella.

Aquest no serà un any de grans novetats si ho comparem amb les darreres, peró tot i així l'estació ceretana segueix treballant per oferir un ampli ventall de millores.

Entre les novetats previstes destacariem el nou telesquí a la zona de la Pleta i la nova pista d'eslàlom de la Pleta, una pista vermella ideal per a l'entrenament dels campions del demà. Una altre nou giny mecànic serà la cinta transportadora de 130 m. a la zona de debutants del Pla de Masella.

També s'hi farà una nova pista blava d’esquí familiar a la zona de la Pia, equipada amb neu artificial i ideal per gaudir de la tranquil·litat del bosc amb la família o amb els amics en un recorregut de 2220 m. de llargaria

A l'snowpark s'hi instal.larà una graderia per poder gaudir comodament de les evolucions dels riders que practiquin els seus trucs.

S'amplia i es millora tota la xarxa de neu artificial, que també inclourà l’snowpark, tota la zona de la Pleta i el 100% del desnivell esquiable de l’estació. Actualment Masella ja compta amb 380 canons i 30 km de pistes equipades amb neu artificial.

S'obrirà una nova àrea de pícnic a la Pleta i s'habilitarà una nova terrassa al Pla de Masella, situada davant la zona de debutants del Pla de Masella i del TGV Masella. Tanmateix s'ampliarà la terrassa solàrium del Pla de Masella i s'instal.laràn nous armaris guardaesquís a peu de pistes per desar el material durant tota la temporada.

Així doncs aquestes seran les millores que presentarà Masella de cara a la propera temporada 2006/07.

4 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    24/07/2006 07:31
    #1
    Quina gracia m'ha fet veure el meu nom per aquí.
    Gràcies a vosaltres David i companyia.

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

  • #2
    Fecha comentario:
    28/07/2006 19:48
    #2
    Algo és algu. A LM només li faltaria millorar un pel lsnowpark pel meu gust...

    A veure si algun dia prenen nota de la molina i fan una trucadeta als de snowparkdivision... :P

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

  • #3
    Fecha comentario:
    29/07/2006 16:10
    #3
    Segons tinc entés el park de la Molina ja el fa SPD, no?

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

  • #4
    Fecha comentario:
    30/07/2006 07:31
    #4
    Ja és el que dic!

    Que els de la masella facin com els de la molina. Molina sí que te park de SPD però la Masella nops.

    Suposu que si a la Masella hi posen grades és que a curt termini tenen pensat potenciar-lo una mica, algun modul nou és molt possible que el fiquin juntament amb les grades. Això es pot fer amb 10 minuts com aquell qui diu...

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: