Sölden no obrirà 365 dies l'any

Sölden no obrirà 365 dies l'any
Seguint l'exemple d'altres àrees d'esquí estiuenc, com ara la de Tignes, Sölden tancarà durant unes sis setmanes a l'any deixant així d'oferir 365 dies d'esquí a l'any.

L'estació de Sölden que obria alternativament una de les seves dues glaceres, el Rettenbach o el Tiefenbach, tancarà ambdues glaceres durant unes sis setmanes cada any, entre mitjans de maig fins al final de juny.

Les dues glaceres que són unides pel túnel de carretera més alt d'Europa (a 2.800 m) tenen una capcitat de més de 15.000 esquiadors per hora mitjançant 10 remuntadors (Inclosos telecabines i cadires desembragables). A més a més és el primer "test center" de material al Rettenbach hi ha un edifici on podem trobar el més nou material d'un gran ventall de fabricants que permeten provar-lo in-situ.

Les glaceres disposen de 10 pistes, amb uns 35 quilómetres de pistes dividits en pistes per a tots els nivells, ambdues glaceres estàn conectades per un túnel esquiable (A la part alta) o per una pista de retorn que ens porta a la base del Tiffenbach. La base de la glacera es trova a uns 13 quilómetres del poble de Sölden des d'on es pot pujar en cotxe particular, pagant abans d'arribar a l'estació en una mena de peatge on els cotxes de no-esquiadors paguen també i si es paga forfait l'aparcament (de 1.800 places) és gratuit (Si aneu per la Copa del Món i esquieu aneu directament a l'aparcament del Tieffenbach).

Una tercera part de la trentena de glaceres esquiables a l'estiu als Alps han deixat d'oferir esquí d'estiu o bé han limitat molt els seus temps d'obertura durant els darrers anys per causa del retrocés de les glaceres. Zermatt és l'excepció, operant els remontadors més alts d'Europa va retornar a l'obertura tot l'any ara fa unes quantes temporades. Val d’Isere ha reobert la seva glacera de Pissaillas després d'afegir canons per fabricar neu.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: