Grandvalira a l'estiu: Campbase

Grandvalira a l'estiu: Campbase
Quan es fon la neu Grandvalira no tanca, segueix amb els amants de les emocions fortes amb la BTT o el trekking com a "live motive". CampBase us convida a passar l'estiu al mateix lloc on passeu l'hivern.

A Grandvalira hi ha diversió durant tot l'any. Quan la neu es fon, Grandvalira canvia les taules d'esquí o d'snow per les bicicletes o botes de trekking. El més important és que la diversió i les ganes de fer esport no parin mai, ja sigui gaudint de l'hivern o de l'agradable calor de l'estiu. Per aquest motiu, Grandvalira obre el Campbase per tercer any consecutiu, ampliant l'oferta i el domini accessible. El Campbase comença el 7 de juliol i acaba el 10 de setembre. Així doncs, part de les infrastructures continuen obertes durant tota la temporada d'estiu per tal que els usuaris puguin seguir gaudint del pirineu andorrà.
Cinc sectors oberts, trepidants descensos en mountainbike o circuits a peu i activitats per a tota la família. L'oferta no té límits i a més a més, per tal de reposar i recuperar forces, Grandvalira posa a la vostra disposició una àmplia oferta gastronòmica amb terrasses panoràmiques on prendre el sol i gaudir del relax més absolut.

NOVETATS

1- Construcció de tres nous circuits de freeride al sector Grandvalira-Soldeu: Nou Obac, un circuit de llarg recorregut de nivell fàcil; La Cova, la primera pista que transcorre entre bosc; i Roller Coaster, una pista curta però intensa, amb un traçat ple de salts, altiplans i dobles.
2- Millora dels circuits de freeride existents, com la col·locació de sis nous mòduls de fusta a la pista Shore, aconseguint tenir una pista amb fins a 12 passarel·les, una de les quals és un balancí de 5 metres de llarg.
3- Millora del traçat i del contingut del circuit de mòduls, una zona situada al Pla d'Espiolets per iniciar-se en la tècnica de mountainbike.
4- Implementació del nou forfet Multiactivitats que inclou una pujada i una baixada en telecabina així com diverses activitats d'oci familiar al sector Grandvalira-Canillo.
5- Gran ampliació del ventall d'activitats familiars i infantils del Campbase, que es concentren a Canillo: instal·lació d'un autèntic parc d'atraccions amb zona de tobogans, passarel·les i ponts, zona d'inflables i àrea de jocs. Noves propostes com el Devalkart, que permet gaudir d'un recorregut de descens amb aquesta nova modalitat de Karts sense motor. I altres novetats com les passejades en rucs, o la possibilitat de navegar al Llac d'El Forn en piragua i patinet.
6- Posada en marxa del forfet + barbacoa, que permet accedir amb telecabina al Pla d'Espiolets, al sector Grandvalira-Soldeu, i poder gaudir d'una barbacoa al restaurant Gall de Bosc, tot per només 15 euros/adult i 7 els nens.

CAMPBASE MTB

Aquest és un dels plats forts del Campbase Grandvalira, amb diferents circuits i modalitats perquè tots els amants de la mountainbike hi trobin el seu recorregut idoni. Cal destacar que enguany s'han obert noves pistes.
El responsable del Campbase MTB és Òscar Sáiz, un dels top ten a nivell mundial en la modalitat de descens. Tant ell com el seu equip assessoren als usuaris a l'hora de triar la modalitat i la dificultat dels itineraris.
El Campbase Mountainbike es concentra al sector de Grandvalira-Soldeu amb els diferents recorreguts de freeride, cross-country i el circuit de mòduls. Es posa a disposició dels visitants un forfet MTB que dóna dret a poder remuntar amb la bici durant el dia tantes vegades com es vulgui pel telecabina de Soldeu i el TSD Solana.

RECORREGUTS FREERIDE

Situats al sector de Grandvalira-Soldeu, són 9 itineraris en sentit descendent dissenyats per tal que amb qualsevol nivell es pugui evolucionar i millorar. Aquests recorreguts d'entre 2.500 i 6.000 metres, van des dels 2.450 metres d'alçada (cap del telecadira Solana) fins als 1.800 metres (poble de Soldeu). Per accedir-hi, estaran en marxa el Telecabina de Soldeu i el Telecadira desembragable Solana.

RECORREGUTS X-COUNTRY

Són, circuits més o menys plans, però amb diferents obstacles a superar, que enllacen diferents punts del domini en els quals es gaudeix tant del plaer d'anar en bicicleta com de la riquesa paisatgística que ofereix el domini. Aquest estiu a Grandvalira s'han balisat un total de 59 km de camins cross-country. Aquests recorreguts estan dividits segons el grau de dificultat: 7 km. de nivell iniciació, 12 km de nivell mig i 40 km de nivell alt.
Els terrenys a seguir són camins de jeeps i senders entre boscos i pins que van des dels 1.170 m fins als 2.560 mestres d' altitud. Els circuits estan localitzats entre Grau Roig i Canillo, a Grau Roig es pot accedir en cotxe i a Soldeu i Canillo en telecabina.

CIRCUIT DE MÒDULS

Es tracta d'una zona per aprendre, millorar i perfeccionar la tècnica de mountainbike. És un espai ideal per a practicar, abans d' accedir a un descens freeride o un itinerari cross-country.
És un circuit pla d'uns 400 metres de llargada situat al Pla d'Espiolets, amb tot tipus d'obstacles: eslàlom, dues rampes, salts, troncs i obstacles naturals, zona de roderes, dubbies i peralts. Aquest any s'ha millorat tan el traçat com el contingut per adaptar-lo millor a les necessitats dels visitants.

Serveis complementaris: Campbase ha pensat en tot i posa a la vostra disposició diversos serveis com una escola de BTT liderada pel descendeur Òscar Sáiz, un referent en el BTT nacional. A l'escola podreu millorar tant la vostra tècnica de freeride com de X-Country.
A més a més al Pla d'Espiolets, al sector de Soldeu, hi ha un punt habilitat amb eines bàsiques per posar a punt les bicicletes i/o realitzar reparacions senzilles. És un servei totalment gratuït. També teniu lloc per a rentar les vostres bicis i guardar-les impecables, aquest servei el trobareu a la base de l'edifici del telecabina de Soldeu.
I si no teniu material propi, o preferiu no traginar-lo també podeu llogar tot el necessari a Campbase, l'estació compta amb les bicicletes de la marca Giant més actuals tant per a excursions Cross-country, com per a Enduro o per a Descens. I no us oblideu de les proteccions!!! Que també les podeu llogar.

FORFET MULTIACTIVITATS

El Forfet Multiactivitats, novetat d'aquest estiu 2006, dóna dret a una pujada i a una baixada al telecabina de Soldeu o Canillo per accedir a la zona d'activitats, de sortida dels recorreguts de senderisme i dels diversos serveis com ara els restaurants d'alçada. Al sector de Canillo les famílies tindran una sèrie d'activitats gratuïtes com minigolf, passejades amb rucs, parcs infantils, piragües i tir amb arc. Tot això per només 7 euros els adults i 5 euros els infants.

Aquestes són les activitats gratuïtes que inclou el forfet multiactivitats:
ÀREES INFANTILS:
Per a nens i nenes d'entre 4 i 11 anys, un autèntic parc d'atraccions en plena natura on hi ha una zona de lleure que compta amb tobogans, passarel·les, ponts penjants i altres mòduls, una zona de castells inflables i una àrea de jocs a l'aire lliure.
TIR AMB ARC:
Activitat ideal per a gaudir en família ja que és tant per a adults com per a infants a partir de 5 anys. A més, no cal ser expert en aquesta pràctica ja que els monitors especialitzats donen totes les explicacions necessàries sobre l'ús i les tècniques d'aquest esport tant emblemàtic.
MINIGOLF:
Activitat ideal per gaudir en família, ja que tant petits com grans poden jugar en la mateixa partida. Una manera fantàstica per prendre contacte amb aquest esport mentre es gaudeix de l'entorn natural.
PASSEIG AMB RUCS:
Els més petits de la casa poden divertir-se passejant amb aquests animals i, de la mateixa manera, gaudir de la natura acompanyats de la seva família.

Activitats alternatives a Canillo

ACROJUMP:
Divertida pràctica destinada a adults i infants a partir de 5 anys. Es tracta de diferents llits elàstics amb unes gomes per subjectar-los, i que els permeten botar fins a uns 10 metres d'alçada. Els preus són 8 minuts per 6 euros.
DEVALKART:
Per a totes les edats. Per gaudir de la sensació de velocitat al volant d'aquesta divertida modalitat de karts sense motor. Hi ha la possibilitat de descensos per el circuit de Canillo fins al llac del Forn. 15 minuts d'aquesta activitat costa 6 euros.

Activitats alternatives a Soldeu

ARAPAHOE:
Activitat per a nens i nenes a partir de 5 anys. Trineu de muntanya arrossegat per gossos. Aquesta pràctica es desenvolupa al Pla d'Espiolets, permetent així que els més petits puguin gaudir d'un paisatge que, sense cap mena de dubte, no oblidaran. El preu de 15 minuts d'aquesta activitat és de 14 euros.

CAMPBASE TREK

El Campbase Trek ofereix la possibilitat d'escollir entre els 16 itineraris dins el domini per caminar, connectant els diferents restaurants, senyalitzats amb un sistema de balises de pintura estil GR, indicant el número i dificultat de cada itinerari.
Els visitants poden realitzar els recorreguts de manera autònoma utilitzant els plànols i les balises com a referència, o bé realitzar una sortida amb un guia gratuïtament. Per a aquesta activitat es realitzaran sortides sota comanda des dels restaurants de:

  • El Roc de les Bruixes (sector Canillo)
  • Gall de Bosc (sector Soldeu)

    RESTAURACIÓ

    A l'hora de menjar, l'estació compta amb 6 restaurants oberts durant tota la temporada d'estiu, repartits pel domini. D'aquesta manera es podrà triar entre un menú energètic, un àpat ràpid o una bona graellada de carn. Grandvalira ha sabut combinar la qualitat d'una gastronomia popular amb l'originalitat de la cuina més contemporània i innovadora. A tot això se li afegeix el plaer de poder-la degustar envoltats d'un dels indrets més privilegiats de la península.

    ROC DE LES BRUIXES: Situat a 2000 metres d'altitud, amb accés pel telecabina de Canillo, és un dels restaurants més apreciats de tot el domini de Grandvalira, tant per la qualitat de la seva cuina d'autor amb tocs francesos, andorrans i pirenaics, com per les vistes que es tenen de la vall de Canillo des de la seva terrassa. Aquest estiu, el restaurant també compta amb servei de cafeteria i entrepans per a fer un àpat ràpid. Tel: (00376) 890687

    CAFETERIA DEL TELECABINA (1500 m): Al sector Grandvalira-Canillo, a peu de pistes. Tel: (00376) 890662. Servei de menú i cafeteria amb entrepans.

    GALL DE BOSC (2.250 m): Situat al Pla d'Espiolets, aquest excel·lent restaurant gastronòmic compta amb una de les cartes més selectes de l'estació. Amb una cuina internacional i vistes panoràmiques, és tot un exemple de l'art de la bona cuina a les pistes d'esquí. Compta amb un restaurant a la carta, barbacoa i una cafeteria amb entrepans. S'hi pot accedir amb el telecabina de Soldeu. Tel: (00376) 890604

    REFUGI DELS LLACS DE PESSONS : En forma de borda tradicional, ofereix un ambient acollidor de fusta i pedra i una rica cuina tradicional muntanyenca, i disposa també de servei de bar i de terrassa. A més de la cuina, el restaurant enamora pel seu entorn : a 2.350 metres d'altitud, al peu d'un llac natural des del qual es poden fer excursions per visitar la resta dels llacs del cercle de Pessons. Hi ha d'un servei d'autobús per accedir al restaurant des de Cubil, a peu de carretera (Grandvalira-Grau Roig). Tel : (00376) 759015

    COSTA RODONA (2218 m): A l'estil d'un refugi de muntanya, construït amb fusta, aquest acollidor restaurant, que es troba a peu de carretera a Grandvalira-Pas de la Casa, serveix arrossos, carns a la brasa, escudelles i altres receptes del país. Tel: (00376) 800 870

    SOLANELLES: (2447 m): Després de gaudir d'un meravellós trajecte amb el Funicamp, que en tan sols 15 minuts et porta des del poble d'Encamp al cor de l'estació, podrem disfrutar de la terrassa panoràmica que ofereix el restaurant Solanelles, amb vistes a un paisatge d'alta muntanya únic que abasta gairebé tot el domini. El restaurant compta aquest estiu amb servei de cafeteria i d'entrepans. Tel: 00376) 759 008

    DATES i HORARIS D'OBERTURA

    SECTORS OBERTS:
    Encamp, Canillo, Soldeu, Grau Roig i Pas de la Casa

    HORARI:
    De 10h a 17h, de dilluns a diumenge

    OBERTURA:
    Del 7 de juliol al 10 de setembre 2006
    Excepte sector Grau Roig que obre el 15 de juliol i sector Encamp que tanca el dia 7 de setembre

    REMUNTADORS OBERTS:
    Funicamp (Encamp), Telecabina Canillo, Telecabina Soldeu i TSD6 La Solana (Soldeu).
    El Telecadira La Solana obert només caps de setmana entre el 7 de juliol i el 10 de setembre i tots els dies entre el 7 i el 21 d'agost.

  • 0 Comentaris Escriu el teu comentari


      Escriu el teu comentari





       

      Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
      AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

      Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



      Lo más leído: