Qui no prova no aprent.

Qui no prova no aprent.
Després d'uns dies investigant, provant, escoltant i treballant, he vist que el ski running no deixa de ser un exercici per a treballar angulación i que per a alguns pot servir per a descobrir noves sensacions.
Provar, fallar, i seguir provan. Aixi penso que va un creixent.

Aquests dies experimentant descobrin noves sensacions, i li vaig posar nom a alguna cosa que ja tenia, ski running solament és una forma d'expressar i de centrar-se en un moviment.

En aquest blog no pretenc ni ensenyar a ningú ni darmelas d'expert. Us comparteixo sensacions que descobreixo o m'ensenyen. Més endavant si que pretenc centrar-me més en articulos tècnics. Però de moment, no és l'objectiu del Blog.

Es pot comentar que induïx a error el que comparteixo. Són exercicis que experimento jo, i que m'han anat bé al meu, amb el que no serveixen per a tots, ja que cada cas és particular. Per exemple, haurà persones que explicant-los que se centrin en la planta dels peus per a girar els anirà bé, com a uns altres els anirà millor centrar-se en el maluc. Cadascun descobrirà en moments determinats el seu esquí, tant amb un professor que li ensenyi i corregeixi, com provant el que ha après.

Amb això, us animo a que seguiu provan i aprenent de l'esquí, un esport que està molt considerat com oci, però que no deixa de ser un esport que té la seva tècnica, metodologia i bagatge històric. Per cert, a Gran Pallars, Espot Esquí han caigut entre 5-8 cm nous i s'espera que aquesta nit, demà al matí i el dimecres segueixi nevant (Snow Forecast). A Gum Fm aquest matí han comentat que es poden arribar a 20 cm de gruix acumulat. Bones noticies!



Una salutació!

Gerard Rosell

Ski Time



    Lo más leído: