Diumenge de competicions i grups

Diumenge de competicions i grups
Els clubs cada cop més aposten per pujar els diumenges per aprofitar el cap de setmana a la neu. Una molt bona opció, també per a l'estació i la regió.
El diumenge no era un dia per cursets, pero cada cop més es tendeix a que també s'ofereixi cursos pernens i adults, emplenant l'estació.

Primera hora devant de l'escola.





Un grup estirant a la cota més alta de l'estació, es molt important preparar els músculs abans de començar a esquiar. A l'esquí la flexibilitat és una condició física importantíssima.





Dos grups, ambIván i Valric



Un grup amb Iván



A vegades s'ha de tenir tacte amb els nens ja que es bloquejen en alguna baixada, per por provocada per esquiadors que baixen molt ràpid i que no consideren que a la pista hi ha usuaris que van molt lents... També podem afegir pors derivades de no coneixer la pista, trobar-nos plaques de gel..

* Desde Espot Esquí es pot veure la Pica d'Estats 3143 un pic molt conegut a Catalunya, que hi ha qui diu que tot alpinista català ha de pujar alguna vegada a la seva vida.

Por la tarda he estat acompanyan a Valric que m'he quedat pulin i ensenyan a Mónica a esquiar. En un principi posava els braços en posició de xus,desequilibrant-se i permitint-li molt poc marge de moviment.

Hem treballat sobretot posició base, cunya, viratge en cunya, i hem introduït el viratge elemental.

Segona baixada a La Font de Mónica



Després de passar una estona a La Font hem pujat a Clots per conèixer una altra zona de l'estació i treballar algún handicap. Un important en dones i debutants, quedar-se assentat, que ens fa perdre el contacte amb les espàtules. Primerament ho hem treballat posant les mans a les caderes, així conseguiem elevar el centre de gravetat, i hem introduït també la transmissió de la força a la cama exterior.

A vegades oblidem que en eldescens directea la posició base ens construeix una base per executar qualsevol moviment.

La última baixada del dia:



Un salutació!

Ski Time

Gerard Rosell.

Artículos relacionados:

  • Club Esquí a Catalunya. Orígens. Publicado el 16/11/2011

1 Comentarios Escribe tu comentario

  • #1
    Fecha comentario:
    16/01/2011 21:36
    #1
    Gracias de nuevo...disfruta de mi parte.

    karma del mensaje: 0 - Votos positivos: 0 - Votos negativos: 0


Escribe tu comentario





 

Si este mensaje tiene un solo insulto, no te molestes en enviarlo, porque será eliminado.
AVISO: La IP de los usuarios queda registrada

Los comentarios aquí publicados no reflejan de ningún modo la opinión de Ski time. Esta web se reserva el derecho a eliminar los mensajes que no considere apropiados para este contenido. AVISO: La IP de los usuarios queda registrada, cualquier comentario ofensivo será eliminado sin previo aviso.



Lo más leído: