La pluja ha marxat i vem "poder " disfrutar de la neu

La pluja ha marxat i vem
Encara que avui al matí la Pala i Bruseres estaven amb la neu transformada, a mitjan dia la qualitat de la neu era molt semblant a primavera. Com es veurà en algunes fotos, en cotes altes han caido dos dits de neu, però en cotes baixes no ha arribat.
Aquest matí semblava que estaria tot el dia plovent, encara així, apassionats de l'esquí que som, hem anat a la cota més alta de l'estació per a fer la 4, que estava fatal. Semblava que hagués caido neu primavera, mai ho havia vist.. Fins i tot la Pala, en el primer morro, tenia una capa de neu transformada que ens ha obligat a fer virajes curts gairebé tota la pista..
Alguns companys s'han anat, desolats pel mal temps i en el principi poca gent que arribava a l'estació.

Encara que al sortir el sol ha començat a arribar esquiadors i snowboards per a aprofitar la neu que quedava després de dos dies de pluja .



En aquest moment ha arribat un nen, David, que començava avui a esquiar, amb gairebé 7 anys, i que quan ha deixat de ballar amb els braços en els virajes, ha realitzat unes quantes baixades en cunya molt bé.
Amb aquest exercici hem aconseguit que David mantingués les mans quietes.

I amb aquest aconseguiem que mantingués el braç en posició correcte durant el viratge.

I el final del dia d'esquí amb David. Un nen que quan queia s'aixecava i es posava el mateix els esquís, ens diu molt del deixondit que està.

En acompañar a David con su familia a comer, han llegado dos esquiadoras que tenian ganas de perfeccionar su nivel para poder hacer unas bajadas con alguna amiga que esquía muy bien.
Aquí la boira s'estava aixecant, deixant aquesta imatge espectacular.
Amb Montse hem tingut treball perquè posés les mans correctament, és molt normal que a veure un pendent tinguem el reflex d'aixecar les mans, però és quan les vam aixecar que estem menys segurs.

Disfrutan del silenci de Gran Pallars-Espot, unes pistes que no estàn massificades i que per relaxar-se i estar a gust són adequades.


La boira ha tornat, però en aquest moment hem anat A la Rampa per a iniciar un descens en aquesta pista per a treballar els virajes amb més pendent.

L'arribada al final de la Rampa, prova superada!


Montse i les Picardes de fons, que han caígut uns centímetres de neu.

Montse, Merce i Chechu començant el descens a Bruseres.

Una imatge del final del día.

Ski Time

3 Comentarios Escribe tu comentario

  • #1
    Fecha comentario:
    08/12/2010 20:43
    #1
    me parece genial ver el dia a dia de la evolucion de la nieve en pistas a pesar de esta breve ola de calor y lluvia que segun parece ya se acaba, para llegar de nuevo el frio y la nieve que prepara a Espot para la temporada que acaba de empezar.
    Los mejores deseos para todos los amantes del esqui.

    karma del mensaje: 0 - Votos positivos: 0 - Votos negativos: 0

  • #2
    Fecha comentario:
    08/12/2010 23:23
    #2
    Gran descubrimiento este blog! El dia a día de un profe con sus alumnos, o al mennos un resumen de vez en cuando. Mola! :)

    karma del mensaje: 0 - Votos positivos: 0 - Votos negativos: 0

    • Gracias!
  • #3
    Fecha comentario:
    09/12/2010 23:01
    #3
    Gracias Ivan y Vicens! Es bonito ver las caras de felicidad al final de la clase y la evolución del alumno!

    karma del mensaje: 0 - Votos positivos: 0 - Votos negativos: 0

    • Gracias!

Escribe tu comentario





 

Si este mensaje tiene un solo insulto, no te molestes en enviarlo, porque será eliminado.
AVISO: La IP de los usuarios queda registrada

Los comentarios aquí publicados no reflejan de ningún modo la opinión de Ski time. Esta web se reserva el derecho a eliminar los mensajes que no considere apropiados para este contenido. AVISO: La IP de los usuarios queda registrada, cualquier comentario ofensivo será eliminado sin previo aviso.



Lo más leído: