Setmana d'esquí i surf de neu per a col·legis

Setmana d'esquí i surf de neu per a col·legis
Cada setmana durant la temporada d'esquí rebem grups que escolleixen l'estació d'Espot Esquí per a tant iniciar als seus alumnes, com per a aprofitar aquest esport temporal en un indret únic.

Com molts ja sabreu, Espot Esquí no es una estació que es caracteritzi pels seus quilómetres esquiables, ni tampoc per una oferta de remuntadors de tots els tipus, colors i formes.

Tot i així, l'estació es idònia per a rebre grups escolars que necessiten unes pistes on, i pot ser és el punt més fort, puguin tenir els alumnes "controlats" sense exposar-se a la pèrdua d'aquests en altres sectors.

Aquesta temporada ens han visitat col·legis d'arreu de Catalunya, Espanya i fins i tot de França, la majoria són col·legis que porten anys escollint-nos.

En el video hi apareixen alumnes de 1er de Batxillerat d'un col·legi asturià:

Ara sembla que ens oblidem que la temporada finalitza (en principi) per Setmana Santa i que ben aviat arribarà una tel·la blanca que cobrirà tot el paisatge, tal i com va passar l'any passat el 13 de març (si les previsions són acertades).

Esperem que Snow Forecast estigui en el cert i tardem més de dos setmanes en guardar el material.

Salutacions!

 

 

Artículos relacionados:

  • Allau i nevada de març Publicado el 13/03/2011

0 Comentarios Escribe tu comentario


    Escribe tu comentario





     

    Si este mensaje tiene un solo insulto, no te molestes en enviarlo, porque será eliminado.
    AVISO: La IP de los usuarios queda registrada

    Los comentarios aquí publicados no reflejan de ningún modo la opinión de Ski time. Esta web se reserva el derecho a eliminar los mensajes que no considere apropiados para este contenido. AVISO: La IP de los usuarios queda registrada, cualquier comentario ofensivo será eliminado sin previo aviso.



    Lo más leído: