Albert Bosch arriba al Pol Sud!

Albert Bosch arriba al Pol Sud!
67 dies porta caminant per el desert de gel més gran del mòn, d'aquests, 48 totalment sol. Una fita impressionant que ja ha estat assolida!

Aquest home es extraordinari, mesos enrere vaig assistir a una conferència al Saló de l'Emprenedor, on explicava la seva forma d'entendre el mòn amb el llibre "Esperit d'aventura" i ves per on que al cap d'uns mesos va anar de cap a fer aquesta expedició impresionant.

El que és xocant són les característiques de l'expedició:

 Total autosuficiència durant l'expedició. Durada estimada: Uns 45 dies, tot i que portarem queviures per 65. Distància: 1.200 Km. Des d'Hercules Point (Costa Antàrtica) fins el Pol Sud. Sortida: Calculada entre el 28 i el 31 d'octubre. Arribada Pol Sud: Objectiu entre el 13 i el 16 de Desembre. Transport: Només amb esquís i trineus per la càrrega. Renunciem expressament a les veles (Kites) per no valer-nos d'ajudes extres més enllà dels nostres propis mitjans. Temperatures: Entre -5ºC i -45ºC.

Ara ja només queda donar la enhorabona i destijar una bona tornada!

www.albertbosch.info

0 Comentarios Escribe tu comentario


    Escribe tu comentario





     

    Si este mensaje tiene un solo insulto, no te molestes en enviarlo, porque será eliminado.
    AVISO: La IP de los usuarios queda registrada

    Los comentarios aquí publicados no reflejan de ningún modo la opinión de Ski time. Esta web se reserva el derecho a eliminar los mensajes que no considere apropiados para este contenido. AVISO: La IP de los usuarios queda registrada, cualquier comentario ofensivo será eliminado sin previo aviso.



    Lo más leído: