8/12 Espot i Port Ainé inicien temporada!

8/12 Espot i Port Ainé inicien temporada!
Sembla que ja podrem esquiar al Pallars Sobirà abans d'acabar la setmana, ja que aquest dijous estaràn en funcionament part de les pistes.

Ben aviat podrem anar a esquiar a les nostres estacions preferides, Skipallars.cat ha anunciat:

Després de setmanes d'intens treball amb la fabricació de neu artificial i l'acondicionament de les estacions; el proper dijous dia 8 de desembre, les estacions Espot Esquí i Port Ainé, obriran les seves portes al públic amb prop del 20% del domini esquiable en funcionament. En les imatges es presenta l'aspecte que oferia l'estació de Port Ainé aquesta mateixa tarda. No deixeu escapar l'ocasió de fer les primeres baixades de la temporada!

"La temporada arranca con las instalaciones parcialmente en funcionamiento y un forfait especial de 18 euros, en vez de 35, para que todos puedan aprovechar los últimos días del Puente y hacer las primeras bajadas de la temporada. Concretamente, Port Ainé abrirá la zona de debutantes y 2,5 kilómetros de pista con 450 metros de desnivel esquiable de nivel intermedio (pistas azules). En cambio, en Espot se abrirán las pistas de nivel intermedio y avanzado de las cotas altas de la estación, por encima de los 2000 metros." (nevasport)

 

 

 

Es hora de posar a punt el material; fer cantells, soles (qui no les tingués fetes del final de la temporada), comprovar que el material segueixi anant bé (sobretot als més petits) posar-nos les botes i entrar-les a casa o a un lloc calent, no sigui el cas que pugem el primer dia a pistes amb les botes gelades i dures, i ens facin mal!

 

 

I acudir a una cita molt especial que dona el toc de sortida a La Pobla de Segur, la firaski del Club CEPS.

 

Us hi esperem!

Fuente:

Skipallars

Artículos relacionados:

 • FIRASKI 2010, CEPS Publicado el 08/12/2010

2 Comentarios Escribe tu comentario

 • #1
  Fecha comentario:
  07/12/2011 14:36
  #1
  ...Començem a "calentar motors"...
  ...Ja tenim ganes de calçar-nos les botes, i tenir els primers contactes amb la neu!!!!
  Molt bon começament amb la Fira de La Pobla...
  Ens veiem a PISTES....PER FI!!!!!

  karma del mensaje: 0 - Votos positivos: 0 - Votos negativos: 0

  • Gracias!
 • #2
  Fecha comentario:
  10/12/2011 21:44
  #2
  I tant!!! ja alguns que ja han pogut estar preparant-se XD Ens veiem a pistes!

  karma del mensaje: 0 - Votos positivos: 0 - Votos negativos: 0

  • Gracias!

Escribe tu comentario

 

Si este mensaje tiene un solo insulto, no te molestes en enviarlo, porque será eliminado.
AVISO: La IP de los usuarios queda registrada

Los comentarios aquí publicados no reflejan de ningún modo la opinión de Ski time. Esta web se reserva el derecho a eliminar los mensajes que no considere apropiados para este contenido. AVISO: La IP de los usuarios queda registrada, cualquier comentario ofensivo será eliminado sin previo aviso.Lo más leído:

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar tu experiencia y nuestros servicios analizando la navegación en nuestra web. Si continúas navegando, consideramos que aceptas la Política de Cookies x