Esquiant sense neu-Skiing without snow.

Esquiant sense neu-Skiing without snow.
Ens hem desplaçat fins a Kilternan, South Dublin County per conèixer una pista d'esquí, que si no estic equivocat, no existeix ni a Catalunya ni a l'Estat.

 Ski Club Ireland:

Aquest cop m'he apropat al Ski Club Ireland, on també sense neu, practiquent i desarrollent la seva técnica. Així doncs no estarem en un gimnàs, sinò que estem en unes pistes a l'exterior en que la superfície que utilitzen és semblant a la que s'utilitza a l'anterior sistema. Tenim dos classes: la Termoflex i el Snowflex.

Termoflex:

Snowflex:

 

Les dues gespes tenent un aspecte en comú, com més molla estigui millor es desllicen els esquís. Per aquest motiu hi han uns sistemes de rec integrats que de tant en quant s'engeguen.

En quant a l'experiència està bastant bé, en no més de 2 baixades agafes confiança i domini suficient per passar-ho bé. Tot i que no es possible aconseguir que els esquís reaccionint “carvejant” però et permet treballar desde cunya fins a paral·lel perfectament.

A nosaltres s'ens va posar a ploure, que contrariament al que estem acostumats, era positiu en el aspecte de que descendiem millor, més ràpid. Recordo un comentari dels monitors:

“This is like Powder, so enjoy!” (quant plovia) La meva amiga anava vestida amb Gore Tex, però jo no em vaig equipar adequadament així que vaig acabar xop, però havent pagat 25 euros per 3 hores em pensava quedar fins a que s'acabés el temps.

Per últim he preparat un video mostrant com s'esquia i veient desde nens fins a un corredor que estava fent entrenament lliure.

 Per finalitzar vull demanar que a Nevasport es doni accés a les pistes de esquí/snowboard no tant convencionals, tals com Xanadú, Dubai, Ski Club Ireland entre altres, que podrien estar incloses a classic fent que la pàgina seguís essent referent en el esquí estant al dia de les innovacions i de la realitat d'altres països on no neva. 

Salutacions!

*Per a més informació podeu visitar el seu web:  www.skiclub.ie

Artículos relacionados:

 • Esquiant a Dublin. Skiing in Dublin. Publicado el 23/08/2011

4 Comentarios Escribe tu comentario

 • RX
  RX
  #1
  Fecha comentario:
  07/10/2011 09:37
  #1
  Pues según tengo enteendido, la única pista de snowflex de España era la del paralizado Meseta Ski. Lo que sí tengo entendido es que por el centro de Portugal hay una minipista con un remonte.

  Tal vez habría que replantearselo y catalogar de algún modo estos centros. No como estaciones de esquí, pero si como centro donde poder practicarlo. Siempre es mejor tener exceso de información que defecto.

  Saludos!

  karma del mensaje: 0 - Votos positivos: 0 - Votos negativos: 0

  • Gracias!
 • #2
  Fecha comentario:
  07/10/2011 16:35
  #2
  #1 hubo una pista asi tambien en ASturias...

  https://www.nevasport.com/reportajes/art/31556/Xanadus-antecesor/

  karma del mensaje: 0 - Votos positivos: 0 - Votos negativos: 0

  • Gracias!
 • RX
  RX
  #3
  Fecha comentario:
  07/10/2011 19:15
  #3
  #2 fichado. :+:

  karma del mensaje: 0 - Votos positivos: 0 - Votos negativos: 0

  • Gracias!
 • #4
  Fecha comentario:
  08/10/2011 12:33
  #4
  :+: Gracias Raúl no tenia idea de que habia existido una. He estado hablando con un amigo mio de que tenian el proyecto de crear una pista utilizando snowflex en el Maresme, y me ha comentado que en Bilbao si que disponen de una.. Cuando lo tenga lo enlazaré.
  A ver si animamos al personal para que se puedan colgar como comentas.

  Saludos!

  karma del mensaje: 0 - Votos positivos: 0 - Votos negativos: 0

  • Gracias!

Escribe tu comentario

 

Si este mensaje tiene un solo insulto, no te molestes en enviarlo, porque será eliminado.
AVISO: La IP de los usuarios queda registrada

Los comentarios aquí publicados no reflejan de ningún modo la opinión de Ski time. Esta web se reserva el derecho a eliminar los mensajes que no considere apropiados para este contenido. AVISO: La IP de los usuarios queda registrada, cualquier comentario ofensivo será eliminado sin previo aviso.Lo más leído:

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar tu experiencia y nuestros servicios analizando la navegación en nuestra web. Si continúas navegando, consideramos que aceptas la Política de Cookies x