MALALTS DE NEU

Publicat: 10 July, 2020 07:56PM
Registrat: 11 anys fa
Publicacions: 587
Avui nova passejada per l´Alt Pirineu a la recerca de bolets, no n´hi han gaires que diguem peró alguna cosa sí que hi surt
Karma: 38 - Votos positivos: 3 - Votos negativos: 0
Publicat: 17 July, 2020 12:52PM
Registrat: 11 anys fa
Publicacions: 587
Ahir dijous dia 16 de Juliol de 2020 passejada per la Vall d´Aiguamoix desde los Banys de Tredós fins lo Estany Major de Colomers amb molt bona temperatura, fins i tot freda a les ombres si s´estava quiet ja que bufava vent de nord que evidemment s´agraeix molt en ple Juliol.

Karma: 55 - Votos positivos: 4 - Votos negativos: 0
Publicat: 30 July, 2020 11:50AM
Registrat: 11 anys fa
Publicacions: 587
Ahir dia 29 de Juliol de 2020 passejada per l´Alta Vall d´Àrreu, zona molt tranquila, molt desconeguda i per tant gens massificada tot i estar ja en ple estiu. Es passa per la Bassa de Boscàs de curiosa forma arrodonida i amb un aspecte de fons de con volcànic ja que tampoc es veu cap mena de desaigüe. Després fins a l´Estany de lo Muntanyó d´Àrreu també conegut com a Pudo, al estar en zona calcària igual que l´anterior tenen un aspecte ben diferent al de l´immensa majoria de llacs pirinencs que estan en zones granítiques. Bones vistes també s´observen cap a la Vall de Gerber i La Peülla, també cap a la zona de los Besiberris encara ben emblanquinats en la seva part superior evidemment.
Karma: 54 - Votos positivos: 4 - Votos negativos: 0
Escribe tu respuesta


AVISO: La IP de los usuarios queda registrada. Los comentarios aquí publicados no reflejan de ningún modo la opinión de nevasport.com. Esta web se reserva el derecho a eliminar los mensajes que no considere apropiados para este contenido. Cualquier comentario ofensivo será eliminado sin previo aviso.

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar tu experiencia y nuestros servicios analizando la navegación en nuestra web. Si continúas navegando, consideramos que aceptas la Política de Cookies x