MALALTS DE NEU

Publicat: 17 November, 2015 04:33PM
Registrat: 12 anys fa
Publicacions: 161
Fa uns dies vaig rebre un correu amb la trista notícia de la desaparició de Manel Terra. Com a aficionat al surf de neu, obro aquest fil en memòria de Manel. Allí on estigui, espero que gaudexi d'unes bones baixades.
Enganxo el contingut del correu:


Estimats amics de SbArea, avui tenim una trista noticia, en Manel uns dels pioners de l'snowboard del nostre país, fundador i director de l'escola SbArea, primer a Masella i després a La Molina, el passat dimecres 11 de novembre de forma sobtada i inesperada ens va deixar.
La Paula, el Ferran i la Susana juntament amb tot l'equip de SbArea continuarem transmetent els valors de l'snowboard que en Manel tant apassionadament ens va ensenyar.
Esperem que nevi aviat i tots junts li puguem dedicar unes molt bones baixades.

Queridos amigos de SbArea, hoy tenemos una triste noticia, Manel uno de los pioneros del snowboard de nuestro país, fundador y director de la escuela SbArea, primero en Masella y después en La Molina, el pasado miércoles 11 de noviembre de forma repentina e inesperada nos dejó.
Paula, Ferran y Susana junto con todo el equipo de SbArea continuaremos transmitiendo los valores del snowboard que Manel tan apasionadamente nos enseñó.
Esperamos que nieve pronto y todos juntos le podamos dedicar unas muy buenas bajadas.
Karma: 18 - Votos positivos: 1 - Votos negativos: 0
Publicat: 18 November, 2015 01:19PM
Registrat: 9 anys fa
Publicacions: 23
Necessitem més gent com ell que gaudeixin de la neu, i transmetin la seva experiència i ganes!

DEP



Karma: 18 - Votos positivos: 1 - Votos negativos: 0
Irma Costa
Publicat: 15 January, 2016 09:05AM
Descansa en pau Manel. En el meu record queden les anècdotes i els moments compartits. Una abraçada a la Susana i als teus fills.
Karma: 27 - Votos positivos: 2 - Votos negativos: 0
Escribe tu respuesta






AVISO: La IP de los usuarios queda registrada. Los comentarios aquí publicados no reflejan de ningún modo la opinión de nevasport.com. Esta web se reserva el derecho a eliminar los mensajes que no considere apropiados para este contenido. Cualquier comentario ofensivo será eliminado sin previo aviso.