MALALTS DE NEU

lnde7
Publicat: 25 August, 2011 08:48PM
Avui, el meu pare estava fent endreça en una casa vella on li han dit si els podia fer un cop de ma llençant trastos. Durant el procés li han encolomat uns esquís "attenhofen sprint 747" d'uns 2 metres. Com que sap que aquestes coses em fan gràcia en comptes de llençar-los me'ls ha portat per si els vull "restaurar" i penjar en el meu futur xalet de multi-milionari als alps.

Ara mateix no tinc fotos, si voleu els en faig un parell demà quan marxi a treballar, pero tenen pinta de tenir uns 30 anys ben bons. Què en sabeu? Teniu idea de l'any? La marca és coneguda? perquè a mi no em sona de res!
Karma: 0 - Votos positivos: 0 - Votos negativos: 0
uriloki
Publicat: 27 August, 2011 11:45PM
La marca es espanyola com ho eren els pollpuig!!! No eren gran cosa a nivell tecnic pero a l'epoca poca cosa mes hi havia!!! El meu pare en va tenir uns i el meu tiet uns yamaha pero donat q som al 2011 posa-li com a poc 40 anys als esquis.
Salutacions des d'islandia.
Karma: 0 - Votos positivos: 0 - Votos negativos: 0
Publicat: 19 September, 2011 03:46PM
Registrat: 15 anys fa
Publicacions: 1,105
Em sona la marca Attenhofer, al menys per sobre dels 35 anys.



RodaNeu / Salut i Força
Karma: 0 - Votos positivos: 0 - Votos negativos: 0
Eira
Publicat: 11 January, 2022 09:29PM
Aquests esquis eren suissos. De fet, jo vaig aprendre a esquiar amb uns Attenhofer que encara guardo. Son anteriors als 747, de fusta amb cantells de tornillos. Si encara els tens, guarde'ls i llueix-los al teu xalet de multimilionari als Alps ;-)
Karma: 0 - Votos positivos: 0 - Votos negativos: 0
Escribe tu respuesta






AVISO: La IP de los usuarios queda registrada. Los comentarios aquí publicados no reflejan de ningún modo la opinión de nevasport.com. Esta web se reserva el derecho a eliminar los mensajes que no considere apropiados para este contenido. Cualquier comentario ofensivo será eliminado sin previo aviso.